Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Anna Wintour: sfârșitul „fetei rele”

Anna Wintour

Indiferent dacă Anna Wintour reușește să supraviețuiască sau nu, un lucru este clar: era „Fetei rele” pe care o întruchipează s-a terminat.

Timp de zeci de ani, nicio cifră în cultura populară nu a fost considerată semnificativă. Vulcanica Wintour, spune totul. Iată o femeie care s-a dezvăluit în cele mai proaste moduri – comportamentul său excluzionar, edictele nemiloase și capricioase, insistența sa asupra tulburărilor de alimentație și a autodepășirii pe căi neortodoxe către perfecțiunea fizică – care au făcut ca aceasta să nu fie doar marca ei personală, ci cea a Vogue și Condé Nast în sine.

Acesta a fost valorizat în „The Devil Wears Prada”, care a ajutat la legitimarea modurilor Annei Wintour în timp ce „cruzimea” ei devenea glamour. Tim Gunn a comparat-o atunci cu Medusa. Ralph Rucci a numit-o recent „satanică” din cauza „răului și distrugerii personale”. Fostul ei asistent, André Leon Talley, a dezvăluit că Anna Wintour este „nemiloasp” și „incapabilă de bunătate umană”.

Conform unui articol din New York Times, Wintour te obligă să ajungi la o întâlnire cu 30 de minute înaintea ei. Graydon Carter, fostul redactor-șef al Vanity Fair, a spus că au fost zile în care Wintour l-a tratat ca pe un servitor. Condé Nast, a declarat fostul redactor-șef al publicației Lucky, Kim France, a fost mult timp un loc în care „dificultatea era considerată ca strălucire”.

Anna Wintour s-a aflat în vârful piramidei Condé de zeci de ani. După cum spune și zicala: „Peștele putrezește de la cap”. Acest tip de management – nepoliticos, tiranic – se bazează pe ideea că este mai bine să te temi decât să fii admirat, că vor rezulta cele mai înalte niveluri de productivitate.Anna Wintour se apără: Când o fac bărbații, se numește lideship. Când o fac femeile, se numesc c****.

Are un salariu uriaș la Vogue

Anna Wintour s-a născut pe 3 noiembrie 1949 în Londra într-o familie de jurnalisti. Anna a moștenit pasiunea tătălui ei Charles, care a fost editor la ziarul London Evening Standard. Si nu doar pasiunea este de la tatăl ei , ci și stilul dur, dar de succes în care conduce revista Vogue.

În 1976, s-a mutat la New York și a preluat funcția de editor de modă la Harper’s Bazaar, de unde a fost concediata din cauza îndrăznelii cu care a „accesorizat” un manechin francez cu dreadlocks (coafură tipică rastafari), pentru un pictorial. „A fost prea mult pentru ei. Acela a fost sfârşitul meu acolo”, a spus ea.

Potrivit Huffington Post, Anna are un salariu de două milioane de dolari pe an la Vogue, plus o alocatie de aproximativ 200.000 dolari pentru garderoba de birou. Din 2012, Wintour este şi director artistic al grupului Conde Nast.

ARTICOLE SIMILARE

Jessica Alba pozeaza cu papusi

realitatea

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Nunta lui GEORGE CLOONEY / Album FOTO!

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

Andreea Damian

Bijuterii extravagante pentru bărbaţi

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu