Tabu
PEOPLESlider

Erika Isac prezintă #GETHOMESAFE, un serviciu dedicat siguranței femeilor

Erika Isac lansează, în colaborare cu SSG Security, #GETHOMESAFE. Acest serviciu gratuit, disponibil pe WhatsApp (Business Account), este dedicat siguranței femeilor și vine ca un răspuns direct la abuzurile și violențele împotriva femeilor.

#GETHOMESAFE este creat pentru a oferi femeilor un sentiment de siguranță atunci când ies din casă – fie că vorbim despre plimbări în parc sau pe stradă, ieșiri la date-uri, în cluburi sau orice alte contexte în care fetele și femeile au nevoie să se simtă safe. Utilizatoarele pot transmite locația live prin WhatsApp unui număr dedicat, astfel încât echipa de intervenție să poată monitoriza traseul lor în timp real. În cazul în care o femeie simte că este în pericol, poate cere ajutor instantaneu trimițând în chat textul “Macarena” sau emoji-ul aferent ??. Acest mesaj va alerta imediat cea mai apropiată echipă SSG, care va interveni pentru a oferi asistență și protecție. Mai multe detalii pe gethomesafe.ro

,,Este cel mai important proiect al meu de până acum și mă bucur că am atâția oameni alături de mine, le mulțumesc fiecăruia dintre ei pentru implicare. Fiecare femeie are dreptul de a se simți în siguranță, iar #GETHOMESAFE este un pas important în direcția protejării și sprijinirii femeilor, oferindu-le un instrument ușor de utilizat și accesibil pentru a se simți în siguranță oriunde s-ar afla.”, spune Erika Isac. 

Serviciul este momentan disponibil în București și Ilfov, însă se lucrează la extinderea acestuia la nivel național. Se pot înscrie în program fetele sub 18 ani, cu condiția ca semnatarul contractului să fie părintele sau tutorele legal, precum și femeile peste 18 ani care nu au probleme grave cu legea sau cazier.

#GETHOMESAFE este un proiect The Drop, realizat în colaborare cu SSG Security, susținut de UM și Global Records și amplificat de KISS FM. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

S-ar putea ca dormitoarele dezordonate să facă Instagram-ul cool again

realitatea

Ai putea tine dieta lui Kourtney Kardashian?

realitatea

Halle Berry | Dieta pe care o ține de 30 de ani a ajutat-o să controleze boala de care suferă

Andreea Damian

Care este adevărul despre relația lui nea Marin cu Liviu Vârciu

Andreea Damian

Loredana, goală pe Instagram! Imaginile care au încins imaginația fanilor

Tabu Tabu

Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Tabu Tabu

Scrie un comentariu