Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

RADU VALCAN snopit in bataie de tatal vitreg!

Radu Valcan a fost nevoit sa plece de acasa pentru ca nu mai indura bataile pe care i le aplica tatal sau vitreg, Vasile. De altfel, se pare ca barbatul ar fi fost extrem de agresiv si cu sotia lui, mama vedetei. Radu a fugit de acasa atunci cand era doar un copil, pentru ca nu mai suporta teroarea la care il supunea sotul mamei sale. De altfel, se pare ca Vasile Valcan era destul de agresiv si cu mama actorului, dar si cu fratele sau mai mic.
Pentru a scapa din calvarul in care traia, Radu si-a luat cateva haine intr-un rucsac si a plecat pe strazi. O perioada nu a mai vorbit cu mama sa, tocmai pentru ca tatal lui sa nu dea de el. A locuit intr-o cladire parasita, pe un frig naprasnic, insa a suportat totul cu stoicism, numai pentru a nu fi nevoit sa traiasca sub acelasi acoperis cu tatal sau. De atunci, barbatul a incercat sa mai vorbeasca de cateva ori cu iubitul Adelei Popescu, insa actorul a preferat sa rupa orice legatura cu Vasile.
valcan“Domnul in cauza nu este tatal meu natural, chiar daca amandoi purtam acelasi nume. El este ‚un tata vitreg’ – la propriu si la figurat – de care nu vreau sa mai aud si cu care am ales sa nu mai vorbesc de cativa ani buni.Amintirile pe care mi le trezeste numele lui sunt triste si dureroase. Nu cred ca aceasta iesire publica ar mai fi avut loc daca astazi eram sofer de taxi. De-acum incolo nu voi mai face nicio declaratie, din respect pentru varsta lui, nu pentru caracterul care i-a ramas neschimbat!”, a scris Radu pe reteaua de socializare in urma cu cateva zile.
valcan 2

ARTICOLE SIMILARE

Sindromul boreout: ce înseamnă și cum ne afectează asta pe plan fizic şi psihic

Andreea Damian

Incredibil! Andreea Ibacka a ramas in fundul gol in miezul zilei, in oras!

Afla DE CE s-a sinucis blonda de la INTER / Uite ce FOTO posta pe internet!

Corina Caragea în BIKINI!

Revista Tabu

realitatea

The Personal Touch de la Moet

realitatea

Scrie un comentariu