Tabu
What's hot

RAMONA BADESCU, devoratoarea din TABU MEN feat. BRAD PITT

In noul numar TABU MEN, aparut azi pe piata impreuna cu TABU (editia decembrie-ianuarie), coperta ii apartine lui Brad Pitt …pe post de Jolie Jocker, iar Ramona Badescu acorda un interviu ilustrat cu imagini spectaculoase realizate la Targoviste, in perimetrul Turnul Chindiei, pe tema Dracula, o tema  tratata cu autoironia de rigoare.

TABU MEN: Cum au fost bărbaţii care ţi-au marcat existenţa?

RAMONA BĂDESCU: Bărbaţii din viaţa mea au fost importanţi, dar nu esenţiali; au fost puţini, dar am trăit cu intensitate fiecare moment, fiecare clipă, când eram mai tânără,  gândindu-mă că este pentru toata viaţa, în schimb acum o trăiesc deplin, dar nu gândindu-mă că e etern, pentru totdeauna! Pentru mine a fost mereu mult mai puternică pasiunea decât iubirea. Iubirea se manifestă în fel şi chip – pentru familie, prieteni, căţeluşa mea, Hera, dar ceea ce mă prinde foarte greu este pasiunea, care este mult mai importantă decât iubirea. Elixirul tinereţii este să iubeşti cu pasiune!
Trebuie să fi fost şi unele relaţii speciale…
Toate relaţiile din viaţa mea au fost importante. Când eram mai mică, am iubit platonic, prin poezii, plângând seara, lăsându-mi
lacrimile să curgă şiroaie. Eram îndrăgostită de un băiat mai mare cu un an decât mine, dar cu care s-a terminat relaţia platonică pentru că el a întâlnit o fată mai mare decât el! După ce m-am mutat în Italia, toate relaţiile mele şi marile iubiri s-au desfăşurat la distanţă! Aşa a fost soarta mea! Într-o relaţie îmi place să fiu dominată, îmi plac bărbaţii care ştiu să curteze, îmi plac bărbaţii geloşi …care nu trebuie să-şi arate gelozia! Cred că gelozia este o masură a iubirii dar, când e prea puternică, devine chiar o boală şi poate strica o relaţie!
…Continuarea interviului in TABU MEN, pe piata impreuna cu TABU, editia decembrie-ianuarie.
Text: Dan-Silviu Boerescu. Foto: Adrian Stoicoviciu. Stil: Adi Popescu. Producator: Cristian Petrescu.

ARTICOLE SIMILARE

Ce i-a spus Romaniţa Iovan lui Albert despre MOARTEA tatălui său, Adrian Iovan

LAVINIA PARVA, iubita lui BANICA, ascunde un trecut tulbure

S-a aflat ce va avea ANTONIA: baietel sau fetita?

INCREDIBIL: Un roman a ucis mistretul cu un cutit, dar a fost, la randul sau, omorat de animalul infuriat!

Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!

Băieţii frumoşi din San Francisco /INTERVIU in exclusivitate

Scrie un comentariu