Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Misteriosul candidat indepent la presedintia Romaniei!

Mirel Amariței, unul dintre candidatii surpriza de la alegerile prezidentiale, a precizat în emisiunea Jocuri de Putere modalitatea in care pe baza studierii subconstientului uman, a fost infiintat partidul Prodemo, pentru a corespunde exact cerintelor  pe care le au cetatenii romani de la un partid:

“Pe langă faptul ca sunt o  suprinză si as dori sa fiu o surpriza placuta  pana la sfarsitul campanei, am fost numit si ”Misteriosul”, ca si partidul. Așa este strategia de partid. Noi asa am hotarat, cand am creat acest  partid. El a fost creat pe alte principii si procedura de creare este atipica, fata de cum se intamplă: hai sa facem un partid. Ce vreau să spun este că mai intai, eu  sunt si presedintele Institutului de Cercetare Studii Comportamentale şi Biometrie. Si am facut niste cercetari sociologice. Dar am  folosit aparatura medicala la vremea aceea, acum este aparatura mai sofisticată, mai moderna, pentru  a studia subconstientul consumatorului. Dupa care, ne-am gandit noi ca pe langa un produs nou pe care  il promovam pe piata comerciala, utilizand aceste noi tehnologii, vedeam cam ce doreste subconstientul consumatorului, cu asta ne ocupam in cadrul acestui institut, intr-o minunata seara  ne-am gandit ce ar fi  sa facem niste teste despre ce doreste romanul de la un partid politic si cum vrea sa arate o formatiune perfecta, studiind subconstientul. Respondentul este pus in fata unui monitor, se deruleaza in fata lui diverse semne,  asa cum am stabilit si simbolulul partidului, spirala  dacica, incadrata de un patrat de culoare rosie, bineinteles ca si culorille le-am ales in urma acestei cercetari. Desigur analizand subconstientul său. Bineinteles ca am studiat la ce culori  reactioneaza mai bine respondentul si sunt culorile rosu, alb albastru, pe care le puteti vedea pe steagurile tuturor  puterilor lumii”, a spus acesta.

Intrebat  cum se va face cunoscut partidul, acesta a raspuns: ”Nu ne-am facut problema asta. Noi suntem din ce in cei mai multi. Nu poti veni in partid decat daca daca esti recomandat de un alt membru de partid, care garantează pentru tine. Vrem sa crestem incet, dar solid”, a mai completat Amariței.

In luna septembrie, liderul partidului Prodemo, Mirel Mircea Amariței, și-a depus candidatura la Președinție  la Biroul Electoral Central. “Sperăm să se ia în serios această competiție electorală care de 25 de ani a fost doar un circ și cred că ne-am săturat cu toții să asistăm la tot felul de scenarii. Sperăm ca aceia care candidează să trateze cu responsabilitate acest demers”, a declarat Mirel Mircea Amariței, potrivit Agerpres. El a spus că nu îi este frică de niciun contracandidat și că a strâns peste 200.000 de semnături.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/

ARTICOLE SIMILARE

Mari expozitii la Viena, in prima jumtate a anului 2015

Sărbătoritul zilei

realitatea

Norvegienii reciclează 97% din PET-uri. Dar schema lor ne poate ajuta să rezolvăm criza plasticului?

Andreea Damian

Exclusiv pentru Doamne sexy / O placere (deloc) interzisa!

realitatea

Cele mai banale motive pentru care ne îndrăgostim

Premiile Grammy 2023. Beyoncé devine cea mai premiată artistă din istoria galei. Lista câştigătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu