Home > Fashion > Reguli fashion de care nu te iei!

Reguli fashion de care nu te iei!

Acoperă-ți colanții!
Colanții lucioși sunt foarte în vogă în prezent. Dau o anumită alură fiecărei femei, dar unele dintre noi, care nu arată ca Paris Hilton sau Keira Knightly ar fi bine să purtăm un top care să ne acopere fundul, nu de alta, dar aspectul lucios nu favorizează surplusurile de nicio culoare…

Păstrează doar paietele!
Odată cu venirea sărbătorilor și a petrecerilor de sezon, se pare că toate catwalk-urile s-au umplut de paiete. Tuturor ne place puțină strălucire, dar să ne amintim următoarele: cu cât nu ne împopoțonăm toaleta, cu atât arătăm mai bine și nu riscam sa ne strige lumea pe strada “O, brad frumos!”.
Paietele oferă destulă strălucire vestimentației fără a mai fi nevoie de lanțuri, brățări sau cercei. Un simplu inel poate fi de ajuns.

Lenjeria intimă trebuie păstrată intimă!

Nu știm cine a dat naștere zvonului cum că a revenit moda sutienului la vedere, dar nu trebuie ascultat!
Cele care cred că o bustieră sau un corset pe sub un sacou, poate trece drept top, se înșală amarnic.
Asta doar dacă nu te duci la un bal mascat și vrei să arăți ca Madonna sau Janet Jackson în anii ’80.

Dantela la minim!
Dantela la pantofi dă foarte bine, la fel și o rochie de dantelă , poate chiar și unii colanții din dantelă. Dar trebuie să știm că fiecare element trebuie purtat pe rand, nu toate împreună. Asta dacă nu vrei să arăți ca bunica atunci când era fată mare…
 S-au dus vremurile acelea, la fel ca și excesul de dantelă.

Acoperă-te sub materialele transparente!

Åžtim că ești o fashionistă care se uită la multe prezentări de modă. Åžtim că ai văzut-o pe Kate Moss arătând super chic într-o bluză transparentă prin care i se zăreau sânii. Dar asta e ok numai pe catwalk, nu și în România unde ai șanse să faci un album întreg din fluierăturile bărbaților de pe stradă. Așa că dacă nu vrei să treci drept trashy, pune-ți un top pe dedesubt ca să fii totusi trendy!

Încearcă să urmezi cat de cat regulile fashion. Åžtim că vrei să fi originală și să ai stilul tău, dar unele reguli nu se demodează niciodată: acelea ale bunului gust.

Articole asemanatoare
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
concentrare
10 sfaturi practice pentru îmbunătățirea concentrării
Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

Comenteaza acest articol

Reguli fashion de care nu te iei!

by realitatea   1 min
0