Tabu
PEOPLESlider

Rihanna dezvăluie că este însărcinată la show-ul din pauza Super Bowl

Rihanna a susținut un spectacol electrizant și plin de succese la pauză de la Super Bowl, duminică, 12 februarie, dar rețelele de socializare au intrat în criză când cântăreața a dezvăluit un invitat special neașteptat.

Într-un interviu de săptămâna trecută, Rihanna a fost întrebată dacă ar exista surprize în timpul performanței ei pe stadionul State Farm din Arizona.

„Mă gândesc să aduc pe cineva”, a răspuns cântăreața. — „Nu sunt sigură, vom vedea”.

Desigur, fanii au presupus că vorbea despre unul dintre numeroșii artiști cu care a colaborat în timpul carierei sale. Un loc pentru invitați precum Jay-Z, Drake sau Eminem părea atât de probabil. Dar Rihanna nu se referea la niciunul dintre ei.

Deși nimeni nu s-a gândit în acel moment, ea a sugerat de fapt că este însărcinată cu al doilea copil.

Poate că artista nu a reușit să lanseze vreo piesă nouă în timpul spectacolului ei de la Super Bowl de duminică, dar burtica de gravidă pe care a prezentat-o ​​aproape că a rupt internetul.

Purtând o salopetă personalizată complet roșie de la Loewe, Rihanna a apărut pe una dintre mai multe platforme plutitoare care s-au ridicat deasupra mulțimii, în timp ce un roi de dansatori energici, toți îmbrăcați în alb, s-au adunat dedesubt.

Mulțimea s-a dezlănțuit când cântăreața a început să cânte Better Have My Money – o deschidere oarecum ironică, având în vedere că nu este plătită pentru prestația ei la Super Bowl.

Cântăreața a interpretat un număr mare de hituri într-un interval restrâns de 14 minute, adesea interpretând doar primul vers sau refren al anumitor cântece.

În timp ce a cântat Run This Town, All of the Lights și Wild Thoughts, nu au existat apariții de la Jay-Z, Ye (fostul Kanye West) sau DJ Khaled, care apar în mod normal pe acele piese. Dar absența lor nu a contat. Până în acest moment, atenția tuturor s-a concentrat asupra unui invitat special complet diferit și foarte vizibil.

ARTICOLE SIMILARE

Ce părere are Adina Halas despre viața online

Tabu Tabu

Cand spun “latitudine” si “Podul Minciunilor”, ma gandesc la Sibiu

realitatea

Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul

Andreea Damian

Microneedling, secretul starurilor de la Hollywood. Ce efecte are asupra pielii?

Andreea Damian

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Kylie nu mai e supărată în urma logodnei anulate, Golden nu este despre inimi frânte

realitatea

Scrie un comentariu