Home > beauty > Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

rihanna

După ce a lansat Fenty Beaty, Rihanna s-a transformat într-un beauty guru. Iar afacerea sa s-a bucurat de multă popularitate, încă de la primele produse lansate.

Fiind o artistă extrem de apreciată și iubită la nivel internațional, cântăreața din Barbados se bucură de un adevărat succes atunci când lansează noi produse. De aceea, nu ar trebui să ne mire dacă dă startul unei tendințe. Mai întâi a recomandat un iluminator de față. La scurt timp, milioane de fane au început să-l folosească. Apoi a lansat un ruj roșu pe care toată lumea a început să și-l dorească.

Riri a abordat și capitolul manichiură. La un eveniment recent, vedeta a apărut cu unghii într-o culoare verde neon, care s-au potrivit de minune cu pielea sa arămie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Specialiștii în manichiură au aplaudat alegerea Rihannei, care a dat și startul unei noi tendințe de vară în materie de unghii. Aceștia recomandă femeilor să încerce culorile neon, pentru că ele definesc noul sezon estival. Dacă vrei să arăți plină de energie, să ai un vibe pozitiv și să fii observată, vopsește-ți unghiile în tonuri de verde, galben sau albastru marin neon.

Și pe podiumuri am văzut ținute neon, din cap până în picioare, de la haine până la ultimul accesoriu, în special la Versace. Off-White și Balenciaga propun și varianta unor accente regăsite în ochelari, pantofi sau doar o pată de culoare într-o piesă de îmbrăcăminte, precum și culoarea neon ca bază pentru diferite imprimeuri. Oricum ai alege să o porți, ai în vedere că va funcționa fix ca un highlighter. Așa ai posibilitatea să scoți în evidență ce îți dorești într-o ținută.

Culorile neon își au originea în anii ’90, dar, după cum știți, moda parcurge un adevărat cerc și la un moment dat revine.

Articole asemanatoare
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Rihanna
Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

2 Responses

Comenteaza acest articol

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

by Andreea Damian   1 min
2