Home > beauty > Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

rihanna

După ce a lansat Fenty Beaty, Rihanna s-a transformat într-un beauty guru. Iar afacerea sa s-a bucurat de multă popularitate, încă de la primele produse lansate.

Fiind o artistă extrem de apreciată și iubită la nivel internațional, cântăreața din Barbados se bucură de un adevărat succes atunci când lansează noi produse. De aceea, nu ar trebui să ne mire dacă dă startul unei tendințe. Mai întâi a recomandat un iluminator de față. La scurt timp, milioane de fane au început să-l folosească. Apoi a lansat un ruj roșu pe care toată lumea a început să și-l dorească.

Riri a abordat și capitolul manichiură. La un eveniment recent, vedeta a apărut cu unghii într-o culoare verde neon, care s-au potrivit de minune cu pielea sa arămie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Specialiștii în manichiură au aplaudat alegerea Rihannei, care a dat și startul unei noi tendințe de vară în materie de unghii. Aceștia recomandă femeilor să încerce culorile neon, pentru că ele definesc noul sezon estival. Dacă vrei să arăți plină de energie, să ai un vibe pozitiv și să fii observată, vopsește-ți unghiile în tonuri de verde, galben sau albastru marin neon.

Și pe podiumuri am văzut ținute neon, din cap până în picioare, de la haine până la ultimul accesoriu, în special la Versace. Off-White și Balenciaga propun și varianta unor accente regăsite în ochelari, pantofi sau doar o pată de culoare într-o piesă de îmbrăcăminte, precum și culoarea neon ca bază pentru diferite imprimeuri. Oricum ai alege să o porți, ai în vedere că va funcționa fix ca un highlighter. Așa ai posibilitatea să scoți în evidență ce îți dorești într-o ținută.

Culorile neon își au originea în anii ’90, dar, după cum știți, moda parcurge un adevărat cerc și la un moment dat revine.

Articole asemanatoare
înfrumusețare
Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

2 Responses

Comenteaza acest articol

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

by Andreea Damian   1 min
2