Home > Agenda > stiri > Robert Pattison vrea să fie lider religios

Robert Pattison vrea să fie lider religios

Robert Pattison a dezvăluit în timpul unui interviu recent acordat unei publicații germane că dorește să fie lider religios și că ar vrea să-și întemeieze propria religie. Actorul a recunoscut că la baza acestei idei nu este faptul că are niște principii religioase solide, ci pentru că congregațiile și organizațiile religioase sunt scutite de taxe.

Pattison nu și-a încheiat aici referirile la visurile pe care vrea să le ducă la îndeplinire. Starul din Twilight a mai mărturisit că își dorește să scoată un album muzical și să regizeze un film. Deocamdată el trebuie să se mulțumească cu statutul de actor de succes, el fiind considerat în mai multe topuri drept starul masculin care stârnește, cel puțin pentru moment, cele mai puternice valuri de isterie în rândul fanilor. Isteria va fi și mai mare odată cu lansarea în cinematografe a celei de-a treia părți a seriei Twilight, Eclipse. Premiera filmului va avea loc pe 2 iulie.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Twilight revine cu Saga Amurg 2
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Loading...

Comenteaza acest articol

Robert Pattison vrea să fie lider religios

by realitatea   1 min
0