Home > Fashion > Rochia cu 50 de fețe!

Rochia cu 50 de fețe!

Ce spun toate femeile oricând și oriunde? Răspunsul e simplu: ”N-am cu ce să mă îmbrac”! Ei bine, un designer s-a gândit să le ușureze viața femeilor, creând rochia care se poate purta în 50 de moduri. Toate diferite, bineînțeles! 

Designerul american a creat un produs ce poate fi purtat în mai multe moduri, fiind potrivit mai multor ocazii. Nadia Tarr, căci ea este este inventatoarea rochiței, spune degajat că a creat această rochie din întâmplare. A fost de ajuns o singură idee care să se contureze pentru a crea acest produsul și totul a pornit de la eterna problemă feminină: “Cu ce ma imbrac astazi?”.

Mai mult de atât, produsul versatil nu se șifonează niciodată, indiferent de cum este pliat. În acest scop, designerul s-a folosit de bucăți de metal pe care le poți folosi ca bretele sau curea. Invenția poartă numele de Butter by Nadia și costă 335 de euro, putând fi cumpărată oricând online. Iar cei care nu și-o pot permite, o pot închiria. Da, ați citit bine! Rochia poate fi închiriată pentru două zile (70 de euro) sau pentru șapte zile (81 de euro), de pe site-ul girlmeetsdress.com

Printre primii care s-au bucurat de această invenție este chiar celebra fashionistă și actriță, Sarah Jessica Parker.

Așadar doamnelor, dacă încă nu v-ați găsit vestimentația pentru sărbătorile din acest an, rochia Butter by Nadia ar putea fi soluția!

Articole asemanatoare
Moda viitorului va fi digitală și nu va fi deloc ieftină
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei
mirese
De ce miresele celebre nu mai poartă rochii albe la propria nuntă
Rochia de $150,000 a Lupitei Nyong’o a fost furata

Comenteaza acest articol

Rochia cu 50 de fețe!

by   1 min
0