Tabu
PEOPLESlider

Rochia lui Jill Biden de pe Capitol Hill, mesaj subtil dar puternic pentru Ucraina

Cu ținuta ei, prima doamnă a SUA și-a afirmat solidaritatea față de Ucraina, în cadrul unui discurs rostit de soțul ei, Joe Biden, la Washington, pe 1 martie.

La 1 martie 2022, președintele Joe Biden a avut o întâlnire cu Camera Reprezentanților și Senatul de la Washington privind starea Națiunii. Un exercițiu anual de mare importanță în care șeful statului conturează programul pentru lunile care urmează. Anul acesta, mesajul politic este susținut de o poziție vestimentară puternică.

Toate privirile erau într-adevăr pe Jill Biden. Prima doamnă, venită să-și susțină soțul, a ales să poarte o rochie albastră semnată LaPointe cu un detaliu deosebit: o floarea soarelui brodată pe mâneca dreaptă. O floare care preia atât stema, cât și culorile Ucrainei. Pe contul său de Instagram, designerul din New York, cunoscut pentru tonurile sale strălucitoare, dar nu pentru broderie, își arată mândria pentru ceea ce pare a fi o comandă personalizată. Un detaliu care reprezintă sprijinul pentru Ucraina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LAPOINTE (@lapointe)

Pe 28 februarie, în plin conflict Rusia – Ucraina, Jill Biden își arătate „stilistic” sprijinul pentru ucraineni în cadrul unui eveniment de la Casa Albă. Pe masca sa sanitară era brodata aceeași floare galbenă, o floarea soarelui, stema Ucrainei. Alegerile vestimentare ale Primei Doamne au fost așadar foarte așteptate.

Deși și-a arătat sprijinul pentru designerii americani în numeroase ocazii, Jill Biden nu și-a folosit până acum ținutele pentru a transmite un mesaj. Încă de la începutul mandatului soțului ei, mesajul a fost clar: „Nu vom comenta hainele sale”, a transmis secretarul de presă în timpul unei călătorii din 3 martie 2021. Vremurile s-au schimbat și la fel și dressingul primei doamne.

ARTICOLE SIMILARE

Céline Dion, pe afişul unui film romantic în 2023

Andreea Damian

Rujul care a strâns 500 milioane de dolari pentru combaterea SIDA

Andreea Damian

Emily Blunt își cere iertare Americii: „A fost o greșeală teribilă”

Andreea Damian

RUSIA – eliminată de la Olimpiada de la Tokyo și de la Campionatul Mondial de Fotbal

realitatea

Clipe grele pentru Prințesa Urbană! Socrul ei a murit din cauza infecției cu coronavirus

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut

Andreea Damian

Scrie un comentariu