Tabu
FASHIONSlider

Atmosferă de petrecere la show-ul Yves Saint Laurent de la Paris

Atmosferă de petrecere în faţa Turnului Eiffel din Paris. Casa de modă Yves Saint Laurent şi-a prezentat noua colecţie de toamnă/iarnă 2022-2023.

Senzualitate, eleganță, veșnică seducție, Paris! Acestea sunt ingredientele pe care designerul Anthony Vaccarello le-a pregătit pentru Saint Laurent. Și cheamă o femeie cu totul specială, inspirația pentru această colecție.

Moda este întotdeauna superioară atunci când haina transcende omul. Când duce la întrebări, oferă indicii și pune ghicitori, când necesită un efort de apreciere. Spectacolul lui Anthony Vaccarello pentru Yves Saint Laurent invită la acest tip de înțelegere suplimentară.

Modelele cu picioare lungi au pășit pe un covor roz pal, îmbrăcate în rochii lungi și elegante, unele firave în partea de jos, și acoperite de blazere cu umeri ascuțiți și paltoane supradimensionate cu blană artificială, în timp ce cânta muzica electronică a DJ-ului francez Sebastian.

Directorul de creație Anthony Vaccarello a preluat, se pare, stilul poetei antifasciste din secolul XX Nancy Cunard, cunoscută pentru că preferă bijuteriile voluminoase și siluetele masculine.

Unele ținute au fost accesorizate cu brățări mari sau cercei proeminenți, în timp ce paltoanele lungi și jachetele cu talie joasă erau purtate cu gulerele răsucite.

Florile din material moale fixate pe rochii și jachete au adăugat o notă de romantism paletei de culori sumbre, în mare parte negru, cu note de fildeș și maro deschis.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta-minune cu care a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme

Andreea Damian

Kate Moss, imaginea Isabel Marrant

realitatea

Designerul Dorin Negrău si-a prezentat noua colecție la New York Fashion Week în plină pandemie

Tabu Tabu

Investitorii globali cer KFC, McDonald’s și Burger King să reducă emisiile de carbon

realitatea

Luisa Moschino, la vânătoare inocentă și caritabilă

realitatea

Emily in Paris revine cu sezonul 2. Când va fi lansat. Vezi primele imagini!

Andreea Damian

Scrie un comentariu