Tabu
Image default
FASHIONSlider

Atmosferă de petrecere la show-ul Yves Saint Laurent de la Paris

Atmosferă de petrecere în faţa Turnului Eiffel din Paris. Casa de modă Yves Saint Laurent şi-a prezentat noua colecţie de toamnă/iarnă 2022-2023.

Senzualitate, eleganță, veșnică seducție, Paris! Acestea sunt ingredientele pe care designerul Anthony Vaccarello le-a pregătit pentru Saint Laurent. Și cheamă o femeie cu totul specială, inspirația pentru această colecție.

Moda este întotdeauna superioară atunci când haina transcende omul. Când duce la întrebări, oferă indicii și pune ghicitori, când necesită un efort de apreciere. Spectacolul lui Anthony Vaccarello pentru Yves Saint Laurent invită la acest tip de înțelegere suplimentară.

Modelele cu picioare lungi au pășit pe un covor roz pal, îmbrăcate în rochii lungi și elegante, unele firave în partea de jos, și acoperite de blazere cu umeri ascuțiți și paltoane supradimensionate cu blană artificială, în timp ce cânta muzica electronică a DJ-ului francez Sebastian.

Directorul de creație Anthony Vaccarello a preluat, se pare, stilul poetei antifasciste din secolul XX Nancy Cunard, cunoscută pentru că preferă bijuteriile voluminoase și siluetele masculine.

Unele ținute au fost accesorizate cu brățări mari sau cercei proeminenți, în timp ce paltoanele lungi și jachetele cu talie joasă erau purtate cu gulerele răsucite.

Florile din material moale fixate pe rochii și jachete au adăugat o notă de romantism paletei de culori sumbre, în mare parte negru, cu note de fildeș și maro deschis.

ARTICOLE SIMILARE

Presiune uriașă pe Facebook pentru a închide grupurile de anti-vaccinişti

Andreea Damian

Un nou magazin Amazing Jewelry, din decembrie, in Bucuresti Mall

realitatea

Gwyneth Paltrow, topless pentru Louis Vuitton – FOTO

realitatea

Insula Kasos ⎢ Trei epave antice, descoperite pe fundul Mării Egee

Ciocîrlan

Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce afacere vrea să îşi deschidă

Andreea Damian

Alexa Chung sau Kris Jenner?

realitatea

Scrie un comentariu