Tabu
Image default
PEOPLE

Roxen nu renunta la acuzațiile împotriva fostului iubit

Tânăra de 20 de ani care a fost aleasă să ne reprezinte anul acesta dar și la anul la Eurovision, a trecut prin clipe de groază după ce iubitul a lovit-o și a șantajat-o. La cei 20 de ani ai săi, Larisa Roxana Giurgiu alias Roxen a avut curaj să meargă la poliție și să depună plângere împotriva bărbatului.

Însă tânăra din Cluj, care de ceva timp stă în București, a povestit pe rețelele de socializare că nu vrea să se împace cu fostul iubit și nici nu vrea să-și retragă plângerea așa cum s-a zvonit. “Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor”, a scris Roxen pe retelele de socialziare.

Roxen
Roxen

Apoi a continuat … “”Am văzut zilele acestea tot felul de materiale și articole în presă referitoare la acest subiect, iar multe dintre ele nu au nicio baza reală, din contră. De asemenea, declarații care nu au nimic de-a face cu realitatea. Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună “stop” și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări. Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect. Știu foarte bine ce s-a întâmplat, de ce am fost nevoită să depun o plângere și câte dovezi există în acest sens”, a mai scris tanara solista.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bălan nevoită să refuze o vacanță din cauza soțului ei! Cum a explicat vedeta

Tabu Tabu

„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții

Andreea Damian

Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Andreea Damian

Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale

Andreea Damian

Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai

Tabu Tabu

Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu