Home > Fashion > Rozalb de Murala Berlin

Rozalb de Murala Berlin

Berlin, 2 februarie, Café Moskau, ora 21: câteva sute de persoane se strâng la intrare. Åžosete de lână cu pantofi cu toc, parfumuri de la Comme des Garçons, ochelari XXL de vedere, măști negre și colanți lucioși. În seara aceasta este prezentarea colecției de toamnă-iarnă 2008-2009 Rozalb de Mura, semnată de Olah Gyarfas. Prezentarea are loc în cadrul evenimentului de modă internațional IDEAL Berlin unde se re­unesc cele mai avangar­diste nume inter­na­țio­nale. În fiecare an este selectat un singur label pentru a-și prezenta co­lec­ția pe po­-dium, iar anul acesta este Rozalb de Mura. Piesele din colecția „Specimenul“ sunt înecate în ne­gru, sunt singurele supra­vie­țuitoare ale unui oraș scufundat în lavă neagră și vâscoasă care lasă urme pe placul vânătorilor de detalii. Publicul transmite vibrații pozitive și aplaudă îndelung. (D.B.)


Loading...

2 Responses

  1. Cinderella

    Nascuta fiind intr-o familie saraca,(parintii muncitori , stiutori de prea putina carte) , mi-am petrecut copilaria cu dorinta de a avea si noi in casa unt.Sa mananc si eu unt pe paine alba, asa cum vedeam la un baiat, Nelu Popescu, vecin si prieten de joaca in curtea de pe Calea Calarasilor nr.48. Ce voiam sa ma fac, cand voi fi mare? Voiam sa fiu musafira !!! De Lasata Secului mergeam la nasi, la masa, cu “plocon” (curcan cu funda rosie, tort si vin in damigeana, toate cumparate cu eforturi financiare considerabile.Si nasa , femeie “subtire”, cu tabieturi de cucoana, punea fata de masa alba, farfurii cu dunga aurie si pahare cu picior, aratandu-ne astfel ca ne respecta, ca pe niste fini …fini.Si mama o tot ruga sa nu se deranjeze, ca eram jenati de atata ospitalitate si atentie. Dar nasa zicea: “De ce? Ca doar sunteti musafiri !”Si mie tare imi placea cand stiam ca sunt si eu …musafir !!! De atunci, am decis ca asta as vrea sa ma fac cand o sa fiu mare .Toata viata sa fiu musafira! Eh!! Nu mi-a iesit, bineinteles.Am ales cariera militara.Ofiter in armata romana, in invatamant, aviatia militara si trupele de parasutisti.Apoi, dupa 27 de ani, la pensie. Acum nu ma mai plang ca n-am unt.

  2. Fraan

    SO TRUE! I love this post! Now a days guys, females, plopee in general are so quick to judge “eye candy models”. LOVE THE ONE IN THE GOLD! and the model with the polka dot shirt, her hair is likes that!

Comenteaza acest articol

Rozalb de Murala Berlin

by realitatea   1 min
2