Home > Agenda > stiri > Sandra Bullock se teme de divorț

Sandra Bullock se teme de divorț

Sandra Bullock are mai multe secrete. Cel puțin așa susțin surse apropiate vedetei. Åži chiar aceste secrete sunt motivul pentru care Bullock amână începerea divorțului. Sandra este terifiată de gândul că soțul ei, Jesse James, ar putea face publice o serie de detalii pe care ea ar vrea să le păstreze doar pentru ea.

Bullock este una dintre cele mai discrete vedete de la Hollywood și care și-a ținut întotdeauna viața privată departe de ochii presei. Aceleași surse din anturajul actriței au declarat că ea a vorbit de mai multe ori la telefon cu Jesse care a implorat-o să se întoarcă la el și și-a cerut scuze de nenumărate ori. Refuzul Sandrei l-a scos din minți pe soțul ei. Acest fapt o face să creadă că în momentul în care îi va trimite actele de divorț, Jesse se va enerva atât de tare încât se va razbuna făcând publice detalii despre viața lor intimă. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este cât de grave sunt secretele pe care le ascunde Sandra din moment ce par să o împiedice să divorțeze de James.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Sandra Bullock se teme de divorț

by realitatea   1 min
0