Tabu
lifestyle

Sandwich-maraton cu cele mai tari desene pe Nickelodeon

Mamele sunt super eroinele sandwitch-urilor, iar super puterea copiilor este sa le devoreze! Asadar, ne-am gandit sa va oferim un sandwitch urias de desene animate, un maraton care va pica la fix celor care nu se mai satura de SpongeBob si Pinguinii din Madagascar. Este o oportunitate excelenta de la petrece impreuna cele mai grozare dupa amiezi impreuna cu familia.

Fiti in fata televizoarelor, pe nickolodeon, sambata, pe 17 ianuarie la ora 14:00 fix, pentru ca vei vedea desenele tale preferate cu intreaga familie. Vom difuza desenele tale favorite, pe care le poti vedea cu intreaga familie. Le vom difuza unele dupa altele, un episod dupa altul. Un episod din Pinguinii din Madagascar, un episod din SpongeBob, repetand actviunea pana la ora 17:20.

Insa, si duminica, pe 18 ianuarie, apetitul pentru desene va fi alimentat cu unca un maraton, in acelasi stil, de la ora 14:00, pana la 17:20, cu aceiasi eroi din Pinguinii din Madagascar si SpongeBob. SquarePants , Patrick Star, Squidward Tentacles, Eugene Krabs sunt gata de noi aventuri in lumea incredibila Bikini Bottom.

ARTICOLE SIMILARE

FOST FOTOMODEL, acum cersetor! IATA DRAMA LUI

Imagini necenzurate cu Angelina Jolie făcând sex cu o altă femeie

realitatea

Beyonce s-a aruncat de pe scenă

realitatea

COINCIDENTA care prevesteste victoria Romaniei la Eurovision! Ce zice ANGELA GHEORGHIU

DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO

realitatea

Clare Richardson

realitatea

1 comentariu

Sandwich-maraton cu cele mai tari desene pe Nickelodeon | Femininne 18 January 2015 at 5:07

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu