Tabu
Image default
lifestyle

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili

Doamnelor si domnilor! Fugiti la supermarketuri si faceti-va rezerva de popcorn. Trei noi filme extraordinare se anunta pe Paramount Chanel, asa ca asezati-va comozi in fata televizoarelor. Avem cate ceva care sa satisfaca gusturile oricarui cinefil.

Pe 18 Ianuarie, la 22:40 e timpul pentru actiune! Debutul regizoral al lui George Clooney, “Confessions of a Dangerous Mind” este o adaptare dupa memoriile impresarului Chuck Barris care pretinde ca a fost angajat de CIA pentru eliminarea inamicilor.

Luni, 19 Ianuarie, la ora 22:40 urmeaza filmul Twister. Meteorologul TV Bill Harding (Bill Paxton ) incearca sa obtina de la sotia sa, Jo (Helen Hunt) care este vanator de tornade, semnatura pentru actele de divort, pentru a putea sa se casatoreasca cu iubita lui, Melissa (Jami Gertz).

Pe 23 Ianuarie, la ora 22:40, facem o calatorie in trecut pentru o lectie placută de istorie cu Elizabeth. Eleganta Cate Blachet a fost optiunea perfecta pentru a juca rolul Elisabetei I a Angliei.  Atunci cand catolica Regina Maria moare, Elizabeth preia  succesiunea tronului.

Stati cu ochii pe Paramount Chanel pentru aventuri incredibile, drama, dragoste si natura dezlantuita!

ARTICOLE SIMILARE

Eva Mendes pozează nud pentru PETA

realitatea

Concert Romano ButiQ

Britney Spears, la tribunal din cauza ultimei piese

realitatea

Prietena VIOLETEI, fetita ANDREEI MARIN – Foto

Adele așteaptă primul copil!

realitatea

Nominalizările la Premiile Gopo 2012

1 comentariu

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili | Femininne 18 January 2015 at 9:01

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu