Tabu
Image default
lifestyle

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili

Doamnelor si domnilor! Fugiti la supermarketuri si faceti-va rezerva de popcorn. Trei noi filme extraordinare se anunta pe Paramount Chanel, asa ca asezati-va comozi in fata televizoarelor. Avem cate ceva care sa satisfaca gusturile oricarui cinefil.

Pe 18 Ianuarie, la 22:40 e timpul pentru actiune! Debutul regizoral al lui George Clooney, “Confessions of a Dangerous Mind” este o adaptare dupa memoriile impresarului Chuck Barris care pretinde ca a fost angajat de CIA pentru eliminarea inamicilor.

Luni, 19 Ianuarie, la ora 22:40 urmeaza filmul Twister. Meteorologul TV Bill Harding (Bill Paxton ) incearca sa obtina de la sotia sa, Jo (Helen Hunt) care este vanator de tornade, semnatura pentru actele de divort, pentru a putea sa se casatoreasca cu iubita lui, Melissa (Jami Gertz).

Pe 23 Ianuarie, la ora 22:40, facem o calatorie in trecut pentru o lectie placută de istorie cu Elizabeth. Eleganta Cate Blachet a fost optiunea perfecta pentru a juca rolul Elisabetei I a Angliei.  Atunci cand catolica Regina Maria moare, Elizabeth preia  succesiunea tronului.

Stati cu ochii pe Paramount Chanel pentru aventuri incredibile, drama, dragoste si natura dezlantuita!

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan… la bară – VIDEO

realitatea

MEGAN FOX si-a facut implant de pometi ca sa fie ca MADONNA???

realitatea

Katie Holmes i-a cântat lui Tom Cruise – VIDEO

realitatea

Brad Pitt, împotriva televizorului

realitatea

…Si sotia lui BRENCIU data afara de la Antena 1!

Mel Gibson, în curând tată

realitatea

1 comentariu

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili | Femininne 18 January 2015 at 9:01

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu