Tabu
Image default
lifestyle

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili

Doamnelor si domnilor! Fugiti la supermarketuri si faceti-va rezerva de popcorn. Trei noi filme extraordinare se anunta pe Paramount Chanel, asa ca asezati-va comozi in fata televizoarelor. Avem cate ceva care sa satisfaca gusturile oricarui cinefil.

Pe 18 Ianuarie, la 22:40 e timpul pentru actiune! Debutul regizoral al lui George Clooney, “Confessions of a Dangerous Mind” este o adaptare dupa memoriile impresarului Chuck Barris care pretinde ca a fost angajat de CIA pentru eliminarea inamicilor.

Luni, 19 Ianuarie, la ora 22:40 urmeaza filmul Twister. Meteorologul TV Bill Harding (Bill Paxton ) incearca sa obtina de la sotia sa, Jo (Helen Hunt) care este vanator de tornade, semnatura pentru actele de divort, pentru a putea sa se casatoreasca cu iubita lui, Melissa (Jami Gertz).

Pe 23 Ianuarie, la ora 22:40, facem o calatorie in trecut pentru o lectie placută de istorie cu Elizabeth. Eleganta Cate Blachet a fost optiunea perfecta pentru a juca rolul Elisabetei I a Angliei.  Atunci cand catolica Regina Maria moare, Elizabeth preia  succesiunea tronului.

Stati cu ochii pe Paramount Chanel pentru aventuri incredibile, drama, dragoste si natura dezlantuita!

ARTICOLE SIMILARE

Condamnat la scandal

Cine mai iese de pe bursa?

realitatea

Bruce Willis a fost dat în judecată pentru patru milioane de dolari

realitatea

Ce le invata RADU MAZARE pe eleve, viitoarele fotomodele! FOTO explicite

realitatea

Lindsay Lohan, despăgubiri de 100 milioane de dolari pentru o reclamă cu bebeluși – VIDEO

realitatea

Amy Winehouse, lipsită de voce?

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu