Home > Lifestyle > Stiri > TANIA BUDI e femeia cu care a inselat-o Cristea pe BIANCA DRAGUSANU!

TANIA BUDI e femeia cu care a inselat-o Cristea pe BIANCA DRAGUSANU!

Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea exact in momentul in care toata lumea se astepta la o nunta! Se pare că motivul principal al rupturii dintre cei doi este chiar o prietenă a Biancăi, Tania Budi. Interesant este însă faptul că cele două sunt două foste  iubite ale designerului Cătălin Botezatu şi, un timp, s-au înţeles de  minune.

“Era o persoană în care eu aveam încredere, cu care povesteam din  când în când. Îmi oferea o stare de confort şi de prietenie. Aceste lucruri s-au schimbat şi în momentul de faţă nu  mai suntem prietene. Am avut încredere în ea… Sunt dezamăgită de atitudinea  unora care pretind a fi prietene, dar nu e prima”, a declarat Bianca Drăguşanu  pentru emisiunea “Drept la ţintă”.

De asemenea, Bianca Drăguşanu a  recunoscut in inerviul acordat revistei TABU că nu numai prietenele au dezamăgit-o, ci şi foştii iubiţi:  “Toţi bărbaţii din viaţa mea m-au înşelat şi mă vor înşela. Nu regret alegerile  mele, însă am făcut şi câteva alegeri greşite”.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

TANIA BUDI e femeia cu care a inselat-o Cristea pe BIANCA DRAGUSANU!

by   1 min
0