Tabu
Image default
LIFESTYLE

SANI noi de 1 kg si buze “Angelina Jolie” pentru o romanca! FOTO

Exemplele Nicoletei Luciu si Adinei Barbu, femeile cu cele mai mari busturi siliconate din Romania, dac ravagii in randul tinerelor aspirante la glorie. Dar asta presupune si anumite privatiuni! Fotomodelul Raluca Podea (26 de ani) este în culmea  fericirii, căci, în sfârşit, după două săptămâni de pauză, timp în care a  trebuit să se refacă după operaţia de implant mamar, are voie să facă sex.  Vestea l-a entuziasmat pe iubitul ei doar pe jumătate, deoarece fotbalistul  Adrian Iordache (33 de ani) n-are voie, timp de o lună, să bruscheze “bijuteriile” Ralucăi.
Raluca si-a arătat noul bust siliconat, care acum  cântăreşte un kilogram: “Sunt fericită, operaţia a fost o reuşită, medicul este  foarte mulţumit. Doctorul meu estetician, Ovidiu Grecu, mi-a dat, de ieri, undă verde la sex, însă nu am voie să fac dragoste în orice poziţie, ci doar  bătrâneşte, pe spate, fără mare zgâlţâială pentru sâni. Iubitul meu va fi  fericit, căci timp de două săptămâni l-am ţinut pe bară, doar mă învelea  noaptea, în somn”, ne-a declarat ea, după ce a ieşit din cabinetul medicului,  unde fusese la un control de rutină.
Operaţia, care a costat în jur de 3.500 de euro, a fost plătită integral de  iubitul ei, cu fireasca pretenţie ca doar el să se bucure de noii sâni ai  Ralucăi Podea.

Doctorul Ovidiu Grecu i-a făcut Ralucăi buze mai cărnoase

Raluca era nemulţumită şi de aspectul buzelor, aşa că ieri s-a urcat din nou  pe masa doctorului estetician şi, cuminţică, a aşteptat ca injecţia-minune, cu  colagen, să-şi facă efectul: “Buzele mele nu erau simetrice, acum cea de jos e  mai cărnoasă şi mai sexy, precum a actriţei Angelina Jolie”.
‘Acum am sânii de un kilogram. Înainte aveam sâni de 700 de grame. Mă voi opri  aici, nu vreau să intru în penibil, mă voi opri aici. Cicatricea trebuie să fie  cât mai fină, nu cum sunt acelea mari. Nu am foarte multe opeații, cinci-șase  cred. La intervenții mă refer, cu acid hialuronic. Operații chirurgicale am  două: operațiile de implant mamar”, a decarat Raluca Podea la ”Drept la țintă”.
foto: Dumitru  Angelescu
‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Lituanianul Cesnavicius inchide un post TV din trustul PRO!

Hărțuirea sexuală pe stradă: cum să reacționezi când ești martor?

Andreea Damian

Paula Chirila, parasita de Craciun

Restaurantele din Italia și Marea Britanie folosesc paie din paste pentru a reduce consumul de plastic

Andreea Damian

Soluţii naturale ca să scapi de disconfortul premenstrual

realitatea

Smoothie pentru mahmureala

1 comentariu

Scrie un comentariu