Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 12 septembrie

Astăzi au venit pe lume următorii: Maurice Chevalier, Ben Shahn, Linda Gray, Barry White, Peter Scolari, Rachel Ward, Hans Zimmer, Mylene Farmer, Jason Statham, paul Walker, Elisabetta Canalis, Jennifer Hudson.

Jason Statham s-a născut pe 12 septembrie 1967 în Chesterfield, Marea Britanie. În copilărie şi-a dat seama că ar vrea s fie actor şi a început să joace la şcoală alături de bunul său prieten, Vinnie Jones care l-a introdus în lumea fotbalului. Jason a realizat repede că nu fotbalul e sportul care îl atrage cel mai tare, ci săriturile în apă. A început să se antreneze zilnic şi a ajuns în echipa naţionala a Regatului Unit. A ocupat locul al doisprezecelea la campionatele mondiale din 1992. De altfel, săriturile l-au ajutat să devină celebru, el fiind remarcat de un agent în timp ce se antrena.

Cel care l-a adus în atenţia publicului a fost Guy Ritchie care l-a distribuit în “Revolver”, “Snatch” şi “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”. A devenit cunoscut în toată lumea după ce a primit rolul principal în “The Transporter”.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 29 iulie

realitatea

Sărbătoritul zilei de 27 octombrie

realitatea

Un pic de Ardeal in mijlocul Bucurestiului

Stiai ce anume ne provoaca rasul?

realitatea

Au fost anunțați primii artiști care vor urca pe scenele Neversea în această vară

Andreea Damian

Noua campanie nationala Schwarzkopf ajuta femeile sa-si descopere culoarea potrivita a parului

Scrie un comentariu