Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 12 septembrie

Astăzi au venit pe lume următorii: Maurice Chevalier, Ben Shahn, Linda Gray, Barry White, Peter Scolari, Rachel Ward, Hans Zimmer, Mylene Farmer, Jason Statham, paul Walker, Elisabetta Canalis, Jennifer Hudson.

Jason Statham s-a născut pe 12 septembrie 1967 în Chesterfield, Marea Britanie. În copilărie şi-a dat seama că ar vrea s fie actor şi a început să joace la şcoală alături de bunul său prieten, Vinnie Jones care l-a introdus în lumea fotbalului. Jason a realizat repede că nu fotbalul e sportul care îl atrage cel mai tare, ci săriturile în apă. A început să se antreneze zilnic şi a ajuns în echipa naţionala a Regatului Unit. A ocupat locul al doisprezecelea la campionatele mondiale din 1992. De altfel, săriturile l-au ajutat să devină celebru, el fiind remarcat de un agent în timp ce se antrena.

Cel care l-a adus în atenţia publicului a fost Guy Ritchie care l-a distribuit în “Revolver”, “Snatch” şi “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”. A devenit cunoscut în toată lumea după ce a primit rolul principal în “The Transporter”.

ARTICOLE SIMILARE

Unei soprane britanice i s-a cerut să-și schimbe rochia “pro-UE” înainte de concert

realitatea

MARELE CUTREMUR se apropie! Cine prevede asta si ce zone vor fi afectate!

realitatea

DANI OTIL atacat de un urs

Scrie un comentariu