Tabu
Image default
BEAUTY

Șase sfaturi pentru a-ți păstra „strălucirea” verii până târziu în toamnă

Aspectul nostru frumos și bronzul de vară ne pot însoți încă puțin la începutul anului școlar, cu condiția să respectăm o rutină riguroasă de frumusețe și să ne înarmam cu produsele potrivite.

Iluminează din interior

Suplimentele alimentare sunt aliate foarte bune pentru a păstra un ten frumos auriu la întoarcerea din vacanță. Cea mai ușoară cale este să ingerezi capsule „bronzante” pe bază de antioxidanți și pigmenți precum beta-carotenul, dar ideal este să alegi un cocktail dozat cu precursori de colagen, acid hialuronic sau resveratrol pentru a oferi pielii strălucire.

Exfoliază ușor

După ce te-ai protejat de razele UV toată vara, pielea se îngroașă și celulele moarte încarcă tenul. Aplicarea unei loțiuni de exfoliere pe față pe timp de noapte sau a unui scrub delicat de două ori pe săptămână o va face mai luminoasă și uniformă. În ceea ce privește pielea corpului, i se acordă unul până la două exfolieri săptămânal la duș.

Concentrează-te pe ingredientele potrivite

Micile schimbări în rutina noastră de îngrijire a pielii pot avea un impact mare asupra strălucirii pielii noastre. Pentru începutul anului școlar, răsfățați-vă cu un nou ser și/sau o nouă cremă de față îmbogățită cu ingrediente cosmetice care stimulează efectul „strălucitor”, precum vitamina C și acizii din fructe (AHA).

Îmbunătățește „strălucirea”

Când bronzul se estompează, devine galben și plictisitor pe măsură ce proteinele pielii se oxidează. Un primer mov cu efect reflectorizant este eficient în contrabalansarea acestor nuanțe nedorite. Daca nu este suficient, bronzantele cu subtonuri maro (nu portocaliu) sub forma de cremă sau stick ne vin în ajutor pentru a încălzi tenul. Dimpotrivă, texturile prea mate sunt mai degrabă de evitat. Pentru a aduce un plus de strălucire, adăugați câteva picături de iluminator lichid cu nuanță de șampanie pe pomeți pentru un efect de „rouă”.

Utilizează autobronzant

Aplicare simplificată, efect mai natural și fără pete: noile formule de autobronzant inovează pentru a permite un rezultat mai uniform. Ar putea la fel de bine să profite de ea pentru a ne intensifica resturile de bronz. Pe corp se aplică cu ambele mâini prin mișcări circulare, susținute. Pe față, pentru a minimiza riscurile, poți mai întâi să amesteci câteva picături cu crema ta hidratantă.

Hidratează

Profesioniștii în frumusețe spun că pentru a rezista, un bronz are nevoie de hidratare maximă. Pe față ca și pe corp aplicăm cu generozitate ingrediente active hidratante după fiecare duș.

ARTICOLE SIMILARE

Skincode Essentials, made in Switzerland

realitatea

Reinventeaza-ti stilul la Plaza Romania!

Peelingul și expunerea la soare

Andreea Damian

Dermatologii avertizează! Tendința periculoasă de pe TikTok: te poate orbi

Andreea Damian

Descopera machiajul perfect pentru ochii verzi

realitatea

Barbati versus femei despre ce inseamna un chip perfect

Scrie un comentariu