Home > Lifestyle > SCANDAL ENORM la PRO TV: angajaţii aruncati în STRADĂ, POLIŢIA a intervenit

SCANDAL ENORM la PRO TV: angajaţii aruncati în STRADĂ, POLIŢIA a intervenit

În urmă cu puţin timp, câțiva politisti au ajuns la sediul PRO TV, după ce au fost solicitati prin 112 de zeci de angajații disponibilizați, scrie reportervirtual.ro.

Câțiva politisti au ajuns la sediul Pro TV, după ce au fost solicitati prin 112 de zeci de angajații disponibilizați. Cei dați afară au chemat forțele de ordine pentru că nu a fost o concediere ca la carte, ci au fost anunțați, apoi imediat li s-au confiscat telefoanele pe firma, le-au fost inchise calculatoarele şi au fost scoși din clădire cu bodyguarzii, scrie Reporter Virtual.ro.

UPDATE: “Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”

“În acest moment, așteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicație legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru pagina de media. De la departamentul de PR au fost concediate 10 persoane, desfiinţându-se întregul departament de PR şi Comunicare pentru toate posturile deţinute de Pro TV S.A. Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar și posturile de radio.

Următorul departament vizat de concedieri este cel de promo, care numără 20 de angajaţi, susţine aceeaşi sursă.

Realizatorul TV Dan Cruceru şi întreaga echipă a emisiunii Poveştiri Adevărate a fost restructurată. Astfel, 30 de persoane şi-au pierdut locurile de muncă, scrie paginademedia.ro.

La acestă oră se știe că a fost concediat întreg departamentul de PR, cel care a fost coordonat de Maria Apostol. Cei care semnează sau au semnat decizia de concediere se pregătesc de grevă în fața televiziunii.

Articole asemanatoare
Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei
cardi B
Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă
#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL ENORM la PRO TV: angajaţii aruncati în STRADĂ, POLIŢIA a intervenit

by   1 min
0