Home > Lifestyle > SCANDAL in showbiz! Andreea Mantea, la gatul Vicai Blochina: “M-am despartit de el pentru ca umbla cu “specimene” ca tine”

SCANDAL in showbiz! Andreea Mantea, la gatul Vicai Blochina: “M-am despartit de el pentru ca umbla cu “specimene” ca tine”

Se pare ca fosta iubita a lui Stefan Stan a fost scoasa din minti de mesajele si pozele pe care Vica Blochina i le trimitea lui Gabi Badalau, motiv pentru care a decis sa puna capat relatiei, ramanand din nou singura.

“Mesaj catre Vica Blochina, sau “amanta lui Piti”: Eu nu am fost parasita de Gabi. Eu m-am despartit de el pentru ca umbla cu “specimene” ca tine. Si pentru ca “specimenele” ca tine il sunau noaptea si ii trimiteau mesaje si poze in care mai aveam putin si vedeam si locul in care intra o microcamera pentru o ecografie intravaginala, am hotarat sa ma retrag.

Nu stiu de ce iti este mila de mine, cand ar trebui sa iti fie mila de tine. Ai un copil acasa si tragi de un alt copil ( Gabi-26 ani, ai putea sa ii fii mama) sa te scoata in oras… asta este penibil! Sa te duci pe la ziare si sa te lauzi cu isprava ta si sa minti cu nerusinare, asta iarasi este demn de mila! Fii demna si spune adevarul, daca poti, pentru ca ai o varsta destul de inaintata”, a scris Mantea pe Facebook. Postarea a primit peste 1 500 de like-uri in mai putin de un sfert de ora, semn ca prietenii ei ii sunt alaturi.

Articole asemanatoare
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?
ROXANA VANCEA le desfiinteaza pe ANDREEA MANTEA si pe BIANCA DRAGUSANU!
“Milionarul” de la BURLACITA amendat de Antena 1! Cat trebuie sa plateasca!

Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL in showbiz! Andreea Mantea, la gatul Vicai Blochina: “M-am despartit de el pentru ca umbla cu “specimene” ca tine”

by   1 min
0