Home > Agenda > SCANDAL SEXUAL. Claudiu Bleont a incercat sa o violeze pe Nadine? “Urla ca vrea sa ma f***!

SCANDAL SEXUAL. Claudiu Bleont a incercat sa o violeze pe Nadine? “Urla ca vrea sa ma f***!

Aici sunt cateva pasaje din marturisirile facute de Nadine în Revista Ciao!:

“Claudiu era asezat fata în fata cu Andra, sotia lui si cea care regizase piesa, iar eu eram în linie cu el, la distanta de cateva persoane. La un moment dat, din senin, fara nici o legatura cu ce se discuta la masa, Claudiu se ridica si tipa la Andra: «Ce, daca tu ai visat ca toata noaptea i-am tras-o lui Nadine, esti geloasa?!» De atunci a fost o atmosfera extrem de tensionata si mici întepaturi si chestii din partea Andrei.”

“Ne-am dus pe hol, spre camera, Claudiu a început sa îmi spuna ca ma iubeste si ca «noi ar trebui sa ne f…m, ce misto ar fi!»”

“De Mihaela, o alta colega, a zis ca ar f..e-o, dar asta ar însemna ca e pedofil, ca ea e prea mica, iar, cand a ajuns la mine, a zis: «Nadine, tu te mai f..i cu mine?»”

“si în noaptea aia, de la cinci la sase dimineata, mi-a batut cu pumnii în usa camerei, urla sa deschid, tot hotelul a auzit si toata echipa, nu mai puteam de frica, credeam ca îmi va sparge usa. Urla sa deschid, sa ma f..a. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon sa deschid, m-a sunat non-stop, a fost groaznic”

“Trebuia sa îmi recuperez banii si i-am scris Andrei un mesaj despre bani, iar ea mi-a raspuns ca, pe trei spectacole, trebuie sa îmi dea 24 de lei si 12 bani! În conditiile în care toti si-au luat zeci de milioane. Apoi mi-a scris un mail în care mi-a zis ca ce conteaza ca Bleont mi-a batut la usa noaptea, ca ce credeam eu? Ca ma viola, sau ce?”

Pe de alta parte, printre cei care au sărit în apărarea actorului s-a aflat şi soţia lui,  regizoarea Andra Negulescu, despre care Nadine spune că a fost prezentă în  timpul scenelor de hărţuire.

“Claudiu este un om care se poartă extraordinar de frumos cu femeile.  Niciodată nu mi-a spus un cuvânt urât. Noi am lucrat împreună la ‘Amedeo’, un  text extrordinar de greu, în care toţi actorii au făcut roluri extraordinare.  Este o chestie de alegere: alegi să fii artist sau alegi să ajungi în emisiuni.  Din punctul meu de vedere, acesta nu este un scandal, eu nu sunt acuzată în  tribunal nu s-a luat poliţia nici de mine nici de soţul meu, de nimeni din  familia mea”, a spus soţia lui Claudiu Bleonţ în emisiunea “Drept la ţintă”.

Andra Negulescu a ţinut să precizeze că situaţia nu o afectează, mai ales că nu are nimic să-i reproşeze soţului: “Nu mă afectează, nu poate să mă afecteze  ce a spus Nadine. Eu am fost cu ei 99 la sută din timp. Este aberant să mi se  spună că în faţa ochilor mei s-au întâmplat nişte lucruri. Poate sunt o fiinţă care nu vede prea bine. Eu din câte ştiu, mi-am făcut controlul oftalmologic la  zi”.

Andrei Duban: “Nu cred că Nadine a fost hărțuită sexual de Claudiu  Bleonț. Totul e o strategie de marketing” | VIDEO

Ba mai mult, regizoarea spectacolului în care Nadine juca, lansează şi nişte  întrebări retorice, de bun simţ, de altfel: “E ilegal să baţi la cineva la uşă? E ilegal să dai mesaje? Când ai un telefon mobil în mână şi te simţi agresat,  poţi să suni la 112? Ce pot să mai spun. Vorbim despre lucruri imaginare”‘.


Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL SEXUAL. Claudiu Bleont a incercat sa o violeze pe Nadine? “Urla ca vrea sa ma f***!

by   2 min
2