Home > Fashion > Schimbă reguli

Schimbă reguli

1)OPTICRIS
Schimbarea de optică ar putea veni și de la alegerea unei noi perechi de ochelari de soare (chiar dacă modelul ,,de aviator“ a devenit aproape clasic).
BULGARI ­– ediție limitată – 1.995 RON
MIU MIU – cu lentile-mască în degrade – 639,7
RON RAY BAN – proiect special cu lentile heliomatice – 588,30 RON

2)Furla
Dacă pâna acum singura problemă pe care o aveai era cum va arăta viitoarea geantă neagră de la Furla pe care urmează să o cumperi acum a apărut una nouă: cât de colorată să fie noua geantă?
l roșie – din lac – 1.013 RON
l lila – cu baretă din fire metalice împletite – 1.620 RON
l portocalie – cu împletitură din fâșii de piele – 963 RON

3)Mihaela Glăvan
Åži dacă îți dorești neaparat ceva neobisnuit trebuie să ajungi pe una dintre cele mai frumoase străzi ale vechiului București, la atelierul Mihaelei Glăvan unde te vei hotări cu greu ce model de încălțăminte să alegi. Str. Mitropolit Filaret nr. 79

4)Anticariat
Poți schimba drumul pentru noi achiziții din Mall cu un altul spre Hanul cu Tei, la anticariatul ALMAR C&A pentru achiziții de lucruri… vechi.
l inel de argint cu briliante, 1900-1850 RON
l cutie din argint – 700 RON
l ceas de buzunar, argintat, 1930-1940 – 650 RON

5)Kristina Dragomir
Când ești obosită de Bucureștiul Gri poți face o oprire la showroomul Dog Work al Cristinei Dragomir unde totul va deveni co­-lorat și de unde îți vei putea cumpăra cele mai neașteptate accesorii. Str. Calea Victoriei nr. 21-23

6)Chocolaterie et Patisserie Fracaise CADE
Sigur că după ce ai făcut atâtea cumpărături ar fi bine să îți mai oferi și un ultim cadou , dulce de data aceasta și dacă îți dorești ceva deosebit cu siguranță ciocolateria Cade te va ajuta. Str. Calea Dorobanți nr. 159.


Loading...

Comenteaza acest articol

Schimbă reguli

by realitatea   1 min
0