Home > Fără categorie > Scholl si Tabu premiaza cea mai frumoasa poveste de vacanta

Scholl si Tabu premiaza cea mai frumoasa poveste de vacanta

Ai spirit de aventurier si-ti place sa strabati lumea-n lung si lat pe jos? Ai intamplari interesante din drumetiile tale recente? Spune-ne cea mai frumoasa poveste de vacanta in care mersul pe jos a fost a doua ta natura si poti castiga un kit de îngrijire Scholl pentru rasfatul picioarelor tale! Kit-ul contine cate un produs din fiecare gama: Fresh Step, Party Feet si gama pentru ingrijirea picioarelor.

Mai mult decat atat, Tabu publica cea mai frumoasa poveste in paginile editiei iulie-august.

Posteaza in cadrul acestui articol comentariul tau si upload-eaza o fotografie reprezentativa in sectiunea FOTO TABU. Pentru validare, este important ca atat povestea cat si fotografia sa aiba acelasi titlu.

Perioada de desfasurare a concursului: 6 iunie – 13 iunie. Castigatorul va fi anuntat pe data de 14 iunie in cadrul acestui articol.

CASTIGATOAREA ESTE JANINA DOBRE – user: J Dobre.

FELICITARI!Descrierea premiilor:

1. Gama Fresh Step contine:

 • Scholl Fresh Step Antiperspirant – Deodorant pudră cu uscare rapidă. Protejează picioarele timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut şi a transpiraţiei.
 • Scholl Fresh Step Spray de Împrospătare : Conţine un extract de hammamelis, răspunzând unor probleme specific feminine. Este recomandat pentru răcorirea şi calmarea picioarelor.
 • Scholl Fresh Step Gel Răcoritor : Senzaţie extraordinară de răcorire şi odorizare. Gel care se transformă în spumă eferverscentă. Produsul acţionează la nivel:  auditiv –  sunet eferverscent,  visual – transformare gel-spumă,  tactil –  senzaţie electrizantă, de răcorire, împrospătare,hidratare

2. Gama Scholl de îngrijire a picioarelor contine:

 • Cremă exfoliatoare : Ajută la îndepărtarea pielii îngroşate de pe picioare, netezeşte şi accelerează regenerarea pielii datorită conţinutului de piatră ponce şi extrasului din sâmburi de fructe (bogaţi în acizi de fructe). Perfect pentru călcâie, genunchi (sau coate).
 • Cremă pentru tratarea călcâielor crăpate si uscate : Formula imbunatatita care netezeste in mod efficient pielea aspra, uscata si crapata a calcaielor. Conţine ‘Active Repair K+’, o inovaţie pe bază de keratină în tehnologia îngrijirii picioarelor cu acţiune rapidă asupra călcâielor crăpate. Rezultate vizibile în doar 3 zile.
 • Cremă pentru înmuierea pielii îngrosate şi întărite: Netezeşte si hidrateaza în mod eficient pielea aspră,  rezultate vizibile în doar 7 zile. Datorită formulei speciale antiseptice împiedică infecţiile.
 • Cremă pentru Picioare şi Unghii: Înmoaie şi hidratează imediat pielea picioarelor vitaminizând în acelaşi timp unghiile. Sporeşte nivelul de hidratare şi elasticitatea pielii cu până la 80% datorită ureei din compoziţie. Garantează un grad ridicat de hidratare 24h. Păstrează pielea suplă şi împiedică refacerea epidermei îngroşate

3. Gama Party Feet – accesorii din gel pt protectia picioarelor contine:

 • branturi
 • pernite locale
 • pernite suport calcaie
 • pernite protectie calcaie

Citeste regulamentul oficial al concursului.


Comenteaza acest articol

Scholl si Tabu premiaza cea mai frumoasa poveste de vacanta

by realitatea   2 min
15