Tabu
Image default
lifestyle

Se marita si MARIJUANA! Dar cu bani putini sau FARA!

Dupa atatea nunti opulente, iata ca mai apar si nunti facute mai din saracie! Nunta Marijuanei (33 de ani) cu Jean Sebastian (30 de ani)  l-a scos din sărite pe Serghei Mizil, patronul restaurantului în care solista a  vrut să-şi organizeze petrecerea. Deşi Serghei i-a făcut o reducere de preţ la  meniu, solista a încercat să-i dea în schimbul organizării nunţii… un ceas de  mână.

Peste aproape o lună, Marijuana îşi va oficializa relaţia cu iubitul ei, Jean  Sebastian, însă, din cauza problemelor financiare, a ajuns la cuţite cu Serghei  Mizil: “Am vrut să facem nunta la localul lui Serghei, pe care voiam să-l punem  naşul copilului nostru atunci când voi rămâne gravidă. El ne-a cerut un preţ destul de mare pe meniu şi n-a vrut să audă când i-am spus să ne facă reducere  astfel încât invitaţii noştri să nu plătească un preţ piperat. Pentru că nu a  vrut, am căutat un alt local. Am găsit unul unde, la mai puţini bani, avem mai  multe facilităţi decât ne oferea Serghei. Ne-am descurcat şi fără el. Nu cred că îl vom mai pune naş de botez”, a explicat Marijuana.

La auzul acestor vorbe, Mizil a replicat: “Marijuana m-a căutat de câteva ori şi mi-a spus că ar vrea să facă nunta la mine la restaurant, dar fără să plătească. Acum vreo două zile mi-a zis că îmi dă un ceas de mână valoros, la  schimb. Acum, fie vorba între noi, ea are nişte probleme, într-o zi zice că ar  vrea, apoi se răzgândeşte şi tot aşa. A vrut la un moment dat să îi fiu naş de  cununie, apoi mi-a zis că dacă mai rămâne gravidă cu ăsta al ei să-i botez  copilul. Eu nu pot să-i fac reducere de 100% cum ar vrea ea, căci am şi asociaţi  la restaurant”.

Mai mult: Serghei Mizil: “Marijuana voia să-i fac nunta pe un ceas!” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox vrea să-l mănânce pe Zac Efron

realitatea

ZAVORANU amendata pentru ca l-a facut “TIGAN” pe PEPE!

Laurette a slabit 28 de kilograme in 4 luni! Isi pune SILICOANE ca Luciu!

realitatea

Top 10 Femei superbe care s-au nascut barbati!

Chanel, reprezentat de Emma Watson

realitatea

Poveste de trezit părinții

realitatea

Scrie un comentariu