Home > Lifestyle > Stiri > Serban Huidu a primit o noua lovitura

Serban Huidu a primit o noua lovitura

Necazurile lui Serban Huidu par ca nu se mai termina, dupa ce, saptamana trecuta, tatal lui a fost atacat – aparent fara motiv, acum fostul carcotas a primit o noua lovitura.

Sotia uneia dintre victimele decedate in accidentul rutier provocat de Huidu, in 2011, Elena Batog, a depus plangere la CEDO impotriva fostului realizator TV. Femeia este nemultumita de  decizia Curtii de Apel Brasov, prin care Serban a primit patru ani de inchisoare cu suspendare.

Batog crede ca fostul carcotas ar trebui sa execute pedeapsa cu inchisoarea, pentru faptele sale. O alta nemultumire a vaduvei are legatura cu despagubirile acordate de Instanta.

Potrivit deciziei luate de magistratii de la Curtea de Apel, sotia lui Stefan Lungu Balog trebuie sa primeasca daune morale de 120.000 de euro si materiale de 5.500 de lei – reprezentand cheltuieli cu inmormantarea si 5.000 de euro – contravaloarea autoturismului Dacia Logan distrus in accident. Totodata, fiul lui Stefan Lungu Balog a obtinut in instanta daune morale in valoare de 120.000 de euro.

Articole asemanatoare
DESPARTIREA e definitiva! Ce anunt socant a facut HUIDU
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!
Şerban Huidu, SCHIMBARE RADICALĂ de LOOK! “De ce ai facut greseala asta?”, au comentat fanii
Soc: GAINUSA renunta la HUIDU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Serban Huidu a primit o noua lovitura

by   1 min
0