Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Sexul Tantric – Arta de a creste energia sexuala

Energia sexuală este una dintre cele mai puternice surse de energie și sexul tantric este un mijloc de a aduna această energie. Sexul tantric nu constă în a avea orgasme intense, ci în a prelungi actul sexual și calitatea acestuia.

Iată câteva sfaturi de la specialiștii în sexul tantric:

Creați un spațiu perfect pentru activitatea sexuală – Spațiul în care vreți să faceți sex ar trebui să fie perfect. Ar trebui să fie o arie confortabilă, jucăușă și relaxantă. Camera ar trebui să fie decorată cu flori, lumânări și materiale frumoase. Parfumul este foarte important, așa că încercați o esență de cameră de iasomie, ylang-ylang, sau trandafir. Patul trebuie să fie confortabil, cu destule perne și cearșafuri fine. Ascultați muzică care să vă placă la amândoi și care să se audă soft pe fundal.

Apropiați-vă și respirați-vă unul pe celălalt – Baza sexului tantric este sincronizarea respirației cu cea a partenerului. În timp ce partenerul expiră, celălat partener ar trebui să inhaleze respirația celuilat. În felul acesta, partenerii își împart totul împreună.

-Ochi în ochi în timpul sexului – A face sex cu ochii deschiși simbolizează intimitate și apropiere. Plus că astfel crește și energia sexuală.

 -Răbdarea e secretul – Preludiul este foarte important în sexul tantric. Actul sexual slow ajută bărbații să-și controleze longevitatea și să crească excitația partenerei. Cu cât prelungiți mai mult acest proces, cu atât va crește energia sexuală. Folosiți acest moment pentru a vă concentra unul asupra celuilalt. Ca un fel de meditație, încercați să vă concentrați toată energia asupra partenerului.

ARTICOLE SIMILARE

Sex, obsesie, bizar, tabu….normal?!

realitatea

Papa Francisc șochează din nou: „Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu este tabu”

Andreea Damian

Studiu: sânii femeilor sunt “prima fixație” a bărbaților

realitatea

Femeile si Masturbarea – subiect tabu?

realitatea

8 lucruri pe care soții și soțiile ar trebui să le facă pentru a evita divorțul

Andreea Damian

JOJO, vedeta ediției “Tabu-Special Sex”

realitatea

Scrie un comentariu