Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Sexul Tantric – Arta de a creste energia sexuala

Energia sexuală este una dintre cele mai puternice surse de energie și sexul tantric este un mijloc de a aduna această energie. Sexul tantric nu constă în a avea orgasme intense, ci în a prelungi actul sexual și calitatea acestuia.

Iată câteva sfaturi de la specialiștii în sexul tantric:

Creați un spațiu perfect pentru activitatea sexuală – Spațiul în care vreți să faceți sex ar trebui să fie perfect. Ar trebui să fie o arie confortabilă, jucăușă și relaxantă. Camera ar trebui să fie decorată cu flori, lumânări și materiale frumoase. Parfumul este foarte important, așa că încercați o esență de cameră de iasomie, ylang-ylang, sau trandafir. Patul trebuie să fie confortabil, cu destule perne și cearșafuri fine. Ascultați muzică care să vă placă la amândoi și care să se audă soft pe fundal.

Apropiați-vă și respirați-vă unul pe celălalt – Baza sexului tantric este sincronizarea respirației cu cea a partenerului. În timp ce partenerul expiră, celălat partener ar trebui să inhaleze respirația celuilat. În felul acesta, partenerii își împart totul împreună.

-Ochi în ochi în timpul sexului – A face sex cu ochii deschiși simbolizează intimitate și apropiere. Plus că astfel crește și energia sexuală.

 -Răbdarea e secretul – Preludiul este foarte important în sexul tantric. Actul sexual slow ajută bărbații să-și controleze longevitatea și să crească excitația partenerei. Cu cât prelungiți mai mult acest proces, cu atât va crește energia sexuală. Folosiți acest moment pentru a vă concentra unul asupra celuilalt. Ca un fel de meditație, încercați să vă concentrați toată energia asupra partenerului.

ARTICOLE SIMILARE

Incestul, un fenomen tabu de magnitudine necunoscută

Andreea Damian

Noua generație de artiști pop își explorează sexualitatea prin muzică

Andreea Damian

Cea mai scandaloasa FOTO din sport in 2014!

SOCANT! In imagine nu e o singura femeie, sunt DOUA!

Romanca ALINA – printre cele mai ieftine virgine iesite la vanzare! TOP 10

realitatea

O vedetă de talie mondială este aproape de divorţ pentru că NU MAI POATE FACE SEX

Scrie un comentariu