Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Sexul Tantric – Arta de a creste energia sexuala

Energia sexuală este una dintre cele mai puternice surse de energie și sexul tantric este un mijloc de a aduna această energie. Sexul tantric nu constă în a avea orgasme intense, ci în a prelungi actul sexual și calitatea acestuia.

Iată câteva sfaturi de la specialiștii în sexul tantric:

Creați un spațiu perfect pentru activitatea sexuală – Spațiul în care vreți să faceți sex ar trebui să fie perfect. Ar trebui să fie o arie confortabilă, jucăușă și relaxantă. Camera ar trebui să fie decorată cu flori, lumânări și materiale frumoase. Parfumul este foarte important, așa că încercați o esență de cameră de iasomie, ylang-ylang, sau trandafir. Patul trebuie să fie confortabil, cu destule perne și cearșafuri fine. Ascultați muzică care să vă placă la amândoi și care să se audă soft pe fundal.

Apropiați-vă și respirați-vă unul pe celălalt – Baza sexului tantric este sincronizarea respirației cu cea a partenerului. În timp ce partenerul expiră, celălat partener ar trebui să inhaleze respirația celuilat. În felul acesta, partenerii își împart totul împreună.

-Ochi în ochi în timpul sexului – A face sex cu ochii deschiși simbolizează intimitate și apropiere. Plus că astfel crește și energia sexuală.

 -Răbdarea e secretul – Preludiul este foarte important în sexul tantric. Actul sexual slow ajută bărbații să-și controleze longevitatea și să crească excitația partenerei. Cu cât prelungiți mai mult acest proces, cu atât va crește energia sexuală. Folosiți acest moment pentru a vă concentra unul asupra celuilalt. Ca un fel de meditație, încercați să vă concentrați toată energia asupra partenerului.

ARTICOLE SIMILARE

Șase concepții greșite despre sexul în vacanță

Andreea Damian

Egosofia | Nici prea egoist, nici prea altruist

Andreea Damian

Ce este infidelitatea monetară și cât de mult afectează cuplul

Andreea Damian

Legea sexului

realitatea

GENA DIVORTULUI loveste in femei!

Să fii mama vitregă e unul dintre cele mai dificile lucruri din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu