Tabu
Image default
FASHION

Sfatul simplu și surprinzător pentru a preveni ca hainele tale să prindă miros de mucegai în dulap

Oricât de mult ai spăla hainele, atunci când le scoți din dulap și-au pierdut acel miros curat și proaspăt. Acest sfat, găsit pe TikTok, își propune să împiedice ca hainele tale să miroasă a mucegai.

Pentru fiecare problemă există o soluție. Și dacă ar fi să găsim un loc în care să centralizăm toate sfaturile utile de modă, probabil că rețeaua de socializare TikTok ar fi cea care ar ieși pe primul loc. Fie că este vorba de scurtarea blugilor prea lungi fără a coase, de îndepărtarea rapidă a unei pate de sos de roșii, de evitarea alunecării din dresuri la îmbrăcare sau de a îndrepta rapid o haină fără călcat, rețeaua de socializare are întotdeauna un răspuns la întrebările noastre.

De data aceasta, am dat peste o tehnică, surprinzătoare, dar foarte simplă, de a-ți parfuma garderoba și de a împiedica rufele să miroasă a mucegai. Și ceea ce este surprinzător este obiectul folosit. Pentru că de fapt, pentru asta, vei avea nevoie de un protejslip. În mod clar, această protecție intimă pare a fi polivalentă. Am văzut cum să-l folosim pentru a evita transpirația în șapcă vara sau pentru a evita urmele de transpirație pe o cămașă albă. Dar pentru a parfuma rufele, cum funcționează?

Găsim acest sfat uimitor pe contul DIY TikTok @metdaan.diy. Pentru a face acest lucru, trebuie deci să ai un protejslip pe care îl vei tăia de-a lungul contururilor pentru a obține o bandă dreptunghiulară. Apoi, turnați puțin balsam pe absorbant și  lăsați-l să îl absoarbă. Odată ce acesta din urmă este înmuiat în produs, îndepărtați foaia de protecție pentru a accesa partea lipicioasă. Poziționați-l pe peretele interior al dulapului dvs., astfel încât să atârne acolo. Mirosul balsamului de rufe se va difuza odată ce ușa este închisă și va lăsa un miros plăcut pe haine.

Vă rugăm să rețineți, totuși, că balsamvul de rufe conține substanțe chimice și utilizarea acestuia poate fi dăunătoare sănătății și mediului. Prin urmare, acest sfat poate fi folosit ca instrument de depanare dacă ați lăsat o mașină închisă prea mult timp și rufele miros a umiditate, de exemplu. Puteți alege, de asemenea, uleiuri esențiale care sunt compatibile cu inhalarea (și al căror miros vă place). 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: Franjuri

realitatea

Karl Lagerfeld s-ar inlocui cu Haider Ackermann la Chanel

realitatea

Laboutin, cutii de pantofi pentru prăjituri

realitatea

Dolce & Gabbana, campania de primăvară/vară 2011

realitatea

ALB pe ALB / Tendinte: Ermanno SCERVINO

realitatea

Fotografie cu Naomi Campbell, licitată la Christie-™s

realitatea

Scrie un comentariu