Tabu
BEAUTY

Sfaturi pentru aplicarea corectă a pudrei solare

Afișează o strălucire sănătoasă, reală datorită tehnicilor make-up artiștilor.

1. Aplică pudră solară pe contururi

Această pudră magică imită efectele soarelui asupra pielii și este plasată în mod tradițional în puncte strategice, acelea în care razele UV bronzează în mod natural fața. Make-up artiștii recomandă aplicarea sa în „3” sau „E”. Ia pudra cu o pensulă mare și mătur-o de-a lungul marginii frunții, apoi coboară spre tâmple și spre golurile obrajilor astfel încât să desenezi acest număr sau literă pe fiecare parte a feței. Pentru ca efectul să rămână natural, pudra trebuie să fie cu una sau două tonuri mai închisă decât nuanța pielii, dar nu mai mult. 

2. Aplică pudra în formă de „W”

Cea mai recentă tendință populară constă în aplicarea cremei de protecție solară în centrul feței în formă de „W”, pentru a afișa un bronz de vacanță. Mișcarea corectă? Aplică pudra de la tâmplă până în vârful pomeților apoi în sus spre podul nasului, în jos spre pometul opus, terminând pe tâmplă. Dacă vrei să adaugi puțin mai multă prospețime, nu ezita să folosești o pudră multicoloră, care conține o notă de trandafir sau caise pentru a revigora tenul. Dacă vrei mai multă luminozitate, alege o pudră ce conține perle, care captează subtil razele.

3. Folosește-o pentru a sculpta fața

Atunci când doresc să remodeleze fața folosind un efect optic, make-up artiștii evidențiază curbele feței cu nuanțe deschise și adâncesc umbrele cu umbre mai închise. Pudra de soare este aliatul perfect pentru a șterge curbele bărbiei duble, a corecta un nas puțin prea lat și a rafina pomeții. Alege o formulă mată cu două tonuri mai închise decât nuanța pielii tale și aplic-o cu o pensulă în unghi pe marginile frunții, sub bărbie, sub pomeți, pe fiecare parte a nasului, în funcție de zona pe care vrei să o structurezi.

4. Amestec-o cu loțiune

În culise, make-up artiștilor le place să amestece produse pentru a crea culori unice și texturi personalizate. Puneți puțină loțiune de tratament gelificată într-un recipient sau pe oglinda cutiei de pudră. Luați puțină pudră cu pensula, apoi scufundați perii în loțiune pentru a crea o „apă de soare”, mai transparentă și mai ușoară decât pudra. Aplicați acest voal colorat pe față, după crema de zi sau peste fondul de ten, pentru un finisaj bronzat delicat.

5. Poart-o ca fard de pleoape

Make-up artiștii fac din acest produs un instrument multifuncțional. Nu ezită să-l așeze pe pleoape, pentru a întări efectul bronzat. Utilizează o perie moale și lată pentru aplicare difuză.

6. Mătur-o pe gât

La fel ca profesioniștii, întinde pudra până la gât, stratific-o în centru și în lateral. Acest lucru evită demarcațiile și, mai ales, oferă un lifting imediat al acestei zone, care este adesea mai palidă și mai ridată decât fața.

7. Se amestecă cu o pensulă

Secretul unui finisaj ultra-natural? După aplicare, amestecă pudra cu o pensulă curată, pentru a răspândi bine materialul pe toată fața și pentru a evita astfel eventualele urme.

8. Întinde-o cu pudră

Aplică pudra strălucitoare sănătoasă pe pielea bine pregătită. Uniformizează textura pielii cu o pudră translucidă, care împiedică soarele să formeze bulgări pe zonele predispuse la exces de sebum.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Vivienne Westwood: “Nu fac dus chiar in fiecare zi!”

Idei de aranjarea părului! Patru look-uri uimitoare cu eșarfă

Andreea Damian

Colegii de serviciu sunt de vina pentru ca nu slabim!

Daphne Guinness pentru Comme des Garçons

realitatea

Summer Fever

realitatea

Ce trebuie să știi despre microneedling pentru căderea părului

Andreea Damian

Scrie un comentariu