Tabu
PEOPLESlider

Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă, la nici un an de la funcționare

La nici un an de când anunța că își deschide shaormerie, inspectorii ANPC au pus lacătul pe ușă. În prezent, locul ar fi ajuns o ruină și doar oamenii străzii ar mai sta acolo.

Inspectorii ANPC ar fi făcut niște controale, în urma cărora au decis să închidă shaormeria. Nu este pentru prima dată când a fost pus lacătul pe ușă, dar lucrurile de această dată par mult mai grave, mai ales că locul nu mai aduce deloc cu shaormeria atât de cunoscută.

Potrivit gazetaph.ro, shaormeria din Ploiești lui Tzancă Uraganu a fost închisă. Din vechea locație nu au mai rămas ruinele și oamenii străzii care se perindă pe acolo.

Conform aceleiași surse, mobila și echipamentele au fost deja luate, iar cei care au dormit acolo au lăsat un dezastru în urma lor. Localnicii susțin că, în prezent, shaormeria lui Tzancă este locul unde își petrec nopțile cei fără adăpost, de aici și faptul că nimic nu mai arată ca înainte.

Nu este pentru prima dată când shaormeria artistului a fost închisă.

Și în luna februarie 2023, Tzancă Uraganu a anunțat că a închis shaormeria, în urma unor controale ale inspectorilor ANPC. La acel moment, artistul spunea că este la început de drum și că au existat anumite probleme, dar nu situații care nu pot fi rezolvate și că își așteptă cu drag clienții.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Afla ce performante au obtinut femeile in cateva sporturi la care nu te asteptai

realitatea

Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Ce se întâmplă în căsnicia celor doi

Andreea Damian

Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

realitatea

Idei pentru un machiaj de vara: BOHO CHIC MAKE-UP

realitatea

Elena Merişoreanu, anunţ dureros despre starea de sănătate a lui Jador

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 18 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu