Tabu
PEOPLESlider

De ce sunt nevoiți Lidia Buble și Răzvan Simion să se revadă după ce s-au despărțit

Deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni, anunțând acest lucru peste alte câteva săptămâni, dar Lidia Buble și Răzvan Simion nu pot sta departe unul de celălat. Și asta pentru că au împreună mai multe afaceri printre care, o casă de producție și un centru de evenimente în care au investit împreună.

Cinci ani de zile prezentatorul de televiziune Răzvan Simion i-a fost nu numai iubit solistei Lidia Buble, ci și manager și partener de afaceri. Chiar dacă s-au despărțit și nu s-au mai văzut câteva luni bune din cauza pandemiei, cei doi trebuie să rămână în relații bune pentru că sunt parteneri de afaceri și au treabă atât la casa lor de producție cât și la centrul de evenimente din zona Casei Presei Libere unde au investit destui bani în urmă cu câțiva ani.

S-ar părea că cei doi s-au revăzut de curând, în calitate de colaboratori după câteva luni de izolare, la filmările unui nou videoclip pe care Lidia Buble l-a filmat. Razvn a fost acolo în calitate de manager și partener de afaceri ca să vadă cum decurge treaba și astfel cei doi îndrăgostiți s-au revăzut și au vorbit, deși erau puțin stânjeniți de situația dintre ei doi. Pentru că deși s-au despărțit, cei doi vor continua să se vadă mult timp de acum încolo.

ARTICOLE SIMILARE

Surprinde tu Craciunul, nu te lasa surprinsa! 3 retete super rapide pentru un desert delicios de Craciun

realitatea

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Andreea Damian

Jason Momoa, în discuţii pentru a se alătura „Fast and Furious 10”

Andreea Damian

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Andreea Damian

Tunsori de adoptat dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Cine este Yulia Chernitskaya, ucraineanca ajutată de un bătrân cu 200 de lei într-o benzinărie din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu