Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De ce sunt nevoiți Lidia Buble și Răzvan Simion să se revadă după ce s-au despărțit

Deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni, anunțând acest lucru peste alte câteva săptămâni, dar Lidia Buble și Răzvan Simion nu pot sta departe unul de celălat. Și asta pentru că au împreună mai multe afaceri printre care, o casă de producție și un centru de evenimente în care au investit împreună.

Cinci ani de zile prezentatorul de televiziune Răzvan Simion i-a fost nu numai iubit solistei Lidia Buble, ci și manager și partener de afaceri. Chiar dacă s-au despărțit și nu s-au mai văzut câteva luni bune din cauza pandemiei, cei doi trebuie să rămână în relații bune pentru că sunt parteneri de afaceri și au treabă atât la casa lor de producție cât și la centrul de evenimente din zona Casei Presei Libere unde au investit destui bani în urmă cu câțiva ani.

S-ar părea că cei doi s-au revăzut de curând, în calitate de colaboratori după câteva luni de izolare, la filmările unui nou videoclip pe care Lidia Buble l-a filmat. Razvn a fost acolo în calitate de manager și partener de afaceri ca să vadă cum decurge treaba și astfel cei doi îndrăgostiți s-au revăzut și au vorbit, deși erau puțin stânjeniți de situația dintre ei doi. Pentru că deși s-au despărțit, cei doi vor continua să se vadă mult timp de acum încolo.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea primei căsătorii între persoane de același sex: femeile care au renunțat la stereotipuri pentru a fi fericite

Andreea Damian

Inima îți bate nebunește, palmele transpiră – cum îți este afectat corpul de stres?

realitatea

Greșeli pe care le facem atunci când avem grijă de conturul ochilor

Andreea Damian

Ce bine seamănă Victor Slav și fiica lui în copilărie. Imagini de arhivă cu vedetă, mama și fiica lui

Tabu Tabu

Prințesa Diana, un fashion icon în noul sezon al serialului „The Crown”

Ciocîrlan

Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii

realitatea

Scrie un comentariu