Home > Agenda > stiri > SILVIU PRIGOANA despre divortul de ADRIANA BAHMUTEANU

SILVIU PRIGOANA despre divortul de ADRIANA BAHMUTEANU

Fostul politician Silviu Prigoană, unul dintre cei mai avangardişti oameni de afaceri din România, a vorbit, la Realitatea TV, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Dorin Chioţea, despre divorţul de Adriana Bahmuţeanu.

Întrebat dacă o mai iubeşte pe Adriana Bahmuţeanu, omul de afaceri a răspuns: “Există lucruri care trec. Iubirea e un lucru trecător. Şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii a introdus ca boală iubirea şi cică se vindecă în patru ani, natural. Aici era vorba de cu totul şi cu totul altceva, de copiii pe care-i avem împreună, care nu au nicio legătură cu sentimentele pe care le nutrim unii faţă de alţii. Spre surprinderea mea, am aflat o groază de lucruri despre mine după ce a plecat Adriana, de la tv. N-a avut curaj să mi le spună în intimitate, le-am auzit la diverse emisiuni de televiziune şi atunci am spus ‘Stop! Am mult de lucrat încă la persoana mea.’ Nici n-am ştiut că sunt atât de nenorocit până n-am aflat public ce lucruri îmi lipsesc… Pliciul nu-mi lipseşte pentru că iarna nu se foloseşte. Pe temperaturi negative nici musca nu mai dă pe la noi. E şi linişte…”

Cu fosta sa soţie, spune Prigoană, nu a mai vorbit, personal, de la divorţ. Preferă să lase discuţiile pe seama avocaţilor.

“Nu am mai vorbit cu Adriana. Nu avem ce discuta. Avem avocaţi fiecare. Consider că lucrurile trebuie să fie făcute legal, prin avocaţi”, a spus Prigoană.

Cât despre divorţ, al patrulea la număr, omul de afaceri spune, ironic: “Este diferit. Până acum a plecat la mă-sa cu căţelul, acum a plecat cu copiii. E mult diferit… Avea până şi impresii despre mine. De data asta a avut o atitudine incredibilă.”

Relaţia cu cei doi copii ai cuplului este una normală, spune omul de afaceri. Cele 40 de ore cumulate pe care le petrec împreună cei trei sunt “mult mai multe” decât cele pe care apucau să le petreacă alături într-o lună “normală”.

“Am dreptul de vizită, din două în două săptămâni vin aici, ne jucăm… 40 de ore cumulate sunt mai mult decât orele pe care le petreceam cu ei într-o lună normală… (…) Decât să ne uităm la desene animate, mai bine le fac diafilme pentru că astfel interacţionez cu ei. Uitându-ne la desene animate, e interacţiune directă între copil şi televizor. Pe nişte imagini poţi să faci tu povestioara ta. De fiecare dată poate să fie alta. Poţi să dezvolţi imaginaţia, să te joci cu ei. Eu mă joc cu ei cu plastilină, cu lego, pictăm… Am mii de ore cu copiii mei când ne jucăm”, explică Prigoană.

Întrebat dacă intenţionează să înceapă o nouă relaţie, Prigoană a răspuns: “O să fie cineva la un moment dat. N-o să stau singur ca cucul şi nici Adriana n-o să stea ca cuca. Fiecare cu viaţa lui. Am fost forţat în decizia asta de Adriana, care a plecat de acasă. Eu am fost anunţat prin diverse posturi de televiziune de ce a plecat. Eu am plecat la birou, când am venit nu mai era nimeni acasă. În afară de faptul că sunt cei doi copii, la câte lucruri a spus despre mine Adriana pe posturile publice de televiziune nu văd ce ne-ar mai lega. Cum a reuşit să stea cu un nenorocit atâţia ani mă minunez. (…) Eu am înţeles că ea are 5000 de euro şi eu am 1000 salariu. Nu mi se pare să moară de foame.”

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2HMIg3eer

Articole asemanatoare
Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”
Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana
Adriana Bahmuţeanu: «Dacă mor, să ştiţi că soţul meu mi-a pus pistolul în mână»
Silviu Prigoana da tot din casa: “Adriana are un salariu exorbitant la Antena”

Comenteaza acest articol

SILVIU PRIGOANA despre divortul de ADRIANA BAHMUTEANU

by   2 min
0