Home > Agenda > Simte briza Mediteranei în noile geluri de duş Palmolive!

Simte briza Mediteranei în noile geluri de duş Palmolive!

Palmolive a lansat în data de 8 august 2013  noua gamă de geluri de duş Mediterranean Moments, care îţi oferă senzaţia unei escapade mediteraneene datorită noilor formule pe bază de ingrediente naturale de origine marocană şi italiană.

Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc şi extract de migdale şi Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia şi căpşune sunt noile geluri de duş care te invită să-ţi alinţi pielea, învăluind-o în mirosuri fascinante.

Lansarea gelurilor de duş se face în cadrul campaniei „Descoperă o lume plină de plăceri” ce va avea loc în perioada 15 august – 8 septembrie şi invită românii să încerce noile produse Palmolive, să se bucure de promovări speciale în magazine şi premii instant garantate. În acelaşi timp, toţi participanţii pot intra în cursa pentru marele premiu – o excursie pentru două persoane în Pamukkale, Turcia.

Aşadar, păstrează pe piele senzaţia verii cât mai mult timp cu noua gamă de geluri de duş, Palmolive Mediterranean Moments cu arome fascinante, miresme proaspete şi ingrediente exotice, care au grijă ca pielea ta să radieze de frumuseţe!

Articole asemanatoare
Câştigă vara asta unul dintre cele 5 kit-uri de geluri de duş Palmolive !

Comenteaza acest articol

Simte briza Mediteranei în noile geluri de duş Palmolive!

by   1 min
0