Home > What's hot > Sinucidere in direct la tribunal in Bucuresti

Sinucidere in direct la tribunal in Bucuresti

Un bărbat de 30 de ani, arestat într-un proces care se desfăşura la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a spânzurat,  în locul de deţtentie al instanţei supreme, cazul constituind o premieră în lumea justiţiei, informează surse judiciare.

Bărbatul era judecat pentru infracţiuni sexuale cu minori, respectiv pedofilie, şi urma să îşi afle astăzi sentinţa, au declarat surse judiciare pentru gândul.

Bărbatul care s-a spânzurat la locul de deţinere al instanţei supreme se numeşte Adrian Ovidiu Jorăscu, el fiind judecat pentru viol, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

El era acuzat că în timp ce se afla într-o vizită la un vecin şi prieten de-al său, a profitat de momentul în care acesta s-a deplasat la un centru de colectare a materialului feros din judeţul Braşov şi a întreţinut raporturi sexuale cu fiica acestuia, în vârstă de 9 ani.

Sinuciderea bărbatului, care ar avea 30 de ani, a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă 112 la ora 14.25, o ambulanţă deplasându-se la ICCJ. Medicul de pe ambulanţă a constatat decesul bărbatului.

Bărbatul s-a spânzurat cu un şiret în locul de deţinere al arestaţilor de la subsolul instanţei supreme. El şi-a prins şiretul de clanţa uşii, făcându-şi un laţ pe care şi l-a pus în jurul gâtului.

Bărbatul era un deţinut de la Penitenciarul Bucureşti Rahova, el venind însoţit la ICCJ. Mai mult, potrivit regulamentului, poliţiştii de penitenciar nu au voie să-i scape din ochi pe arestaţi.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de poliţiştii de la Serviciul Omoruri, până la confirmarea sinuciderii de către medicii legişti cazul fiind considerat o moarte suspectă.

Articole asemanatoare
tatuaje
Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale
joc
Jocul pe calculator care încurajează violul a stârnit furie în rândul femeilor
Irlanda furioasă: chiloții tanga ai unei victime violată considerați “dovadă de consimțământ”
România 2018: cei șapte violatori din Vaslui au primit cadou eliberare condiționată

Comenteaza acest articol

Sinucidere in direct la tribunal in Bucuresti

by   1 min
0