Home > Fără categorie > SMILEY – accident grav, masina e praf (FOTO), el e OK! Salvat miraculos de airbaguri!

SMILEY – accident grav, masina e praf (FOTO), el e OK! Salvat miraculos de airbaguri!

UPDATE 13:22 – Potrivit martorilor oculari, Smiley conducea o masina marca Audi Q5, care era noua, si venea dinspre Cernica spre Bucuresti.

“Masina este lovita foarte rau, nu stiu ce se mai poate face cu ea. Au sarit airbagurile. El este bine, s-a dat jos din masina pe picioarele lui si nu are nici macar o zgarietura”, a declarat un martor de la fata locului, pentru click.ro.

UPDATE 13:15 – Autoritatile au ajuns la fata locului pentru a stabili cauzele producerii impactului. Se pare ca artistul nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata lui si a intrat in ea, potrivit WOWbiz.ro.

Celebrul cantaret Smiley a fost implicat intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in judetul Ilfov, in comuna Pantelinom.

Masina artistului a fost proiectata intr-un pom dupa ce s-a ciocnit cu un alt autoturism si a fost grav avariata, potrivit rtv.net.

“Am incercat sa evit masina din fata mea si am fost proiectat direct in pom. Masina este foarte afectata. E primul accident de genul asta din viata mea, in rest am mai zgariat masina, dar nimic grav”, a declarat Smiley.

Contactat de WOWbiz.ro, Smiley a declarat ca se simte bine.


Comenteaza acest articol

SMILEY – accident grav, masina e praf (FOTO), el e OK! Salvat miraculos de airbaguri!

by   1 min
0