Tabu
Image default
PEOPLE

Smiley se face din nou actor toamna aceasta

Din cauza pandemiei de coronavirus anul acesta Smiley sau Tiberiu Andrei Maria nu va mai avea emisiunea de voci pentru că s-a oprit acest sezon. Însă solistul nu stă degeaba pentru că filmează de zor pentru un nou proiect de film care este regizat de Iura Luncașu.
Celebrul regizor de telenovele, seriale de top și filme de succes are un nou proiect toamna aceasta. Iura Luncașu regizează “O dată pentru totdeauna” după ce au colaborat împreună pentru “Legați”, un proiect despre care nu vrea să vorbească nici unul dintre cei implicați. Smiley are la activ câteva apariții episodice, în peliculele de succes “Selfie”, “Oh, Ramona!” și “Nașa”, dar și un rol principal în serialul “Cu un pas înainte”, unde a cântat și a dansat câteva sezoane alături de fosta iubită Laura Cosoi.

El a mai jucat și în “Un film Simplu”, dar și în serialul de comedie “Triplusec”, așa că se poate lăuda cu destulă experiență. Cum vara această a avut mai mult timp liber, din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a anulat concertele, el s-a concentrat pe diverse filmări. Împreună cu o echipă de mulți tineri entuziaști, actori și soliști, în frunte cu Iura Luncașu (45 de ani), care a regizat “În familie”, “Pariu cu viața” și “Profu”, el a lucrat la un proiect îndrăzneț, “Legați”, iar acum filmează un altul. Este vorba de comedia dramatică cu final pozitiv “O dată pentru totdeauna”, în care Smiley va avea rolul principal. Din distribuție mai fac parte Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Săli Levent sau Cătălin Cazacu. Ce va urmă vom vedea când se vor deschide cinematografele.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră

realitatea

Cum reușește Jane Fonda să arate atât de bine la 80 de ani?

Andreea Damian

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii

Andreea Damian

Ce mare s-a făcut fiul Annei Lekso. Puștiul o ajută pe solistă pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

Ce aniversare a avut în familie Ioana Ginghină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu