Tabu
Image default
PEOPLE

Smiley se face din nou actor toamna aceasta

Din cauza pandemiei de coronavirus anul acesta Smiley sau Tiberiu Andrei Maria nu va mai avea emisiunea de voci pentru că s-a oprit acest sezon. Însă solistul nu stă degeaba pentru că filmează de zor pentru un nou proiect de film care este regizat de Iura Luncașu.
Celebrul regizor de telenovele, seriale de top și filme de succes are un nou proiect toamna aceasta. Iura Luncașu regizează “O dată pentru totdeauna” după ce au colaborat împreună pentru “Legați”, un proiect despre care nu vrea să vorbească nici unul dintre cei implicați. Smiley are la activ câteva apariții episodice, în peliculele de succes “Selfie”, “Oh, Ramona!” și “Nașa”, dar și un rol principal în serialul “Cu un pas înainte”, unde a cântat și a dansat câteva sezoane alături de fosta iubită Laura Cosoi.

El a mai jucat și în “Un film Simplu”, dar și în serialul de comedie “Triplusec”, așa că se poate lăuda cu destulă experiență. Cum vara această a avut mai mult timp liber, din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a anulat concertele, el s-a concentrat pe diverse filmări. Împreună cu o echipă de mulți tineri entuziaști, actori și soliști, în frunte cu Iura Luncașu (45 de ani), care a regizat “În familie”, “Pariu cu viața” și “Profu”, el a lucrat la un proiect îndrăzneț, “Legați”, iar acum filmează un altul. Este vorba de comedia dramatică cu final pozitiv “O dată pentru totdeauna”, în care Smiley va avea rolul principal. Din distribuție mai fac parte Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Săli Levent sau Cătălin Cazacu. Ce va urmă vom vedea când se vor deschide cinematografele.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

Ioana Ginghină, goală în cadă. Actrița a dezvăluit secretul tenului de puștoaică

Tabu Tabu

Bibi s-a aniversat de majorat in izolare alaturi de familie

Tabu Tabu

Zi importantă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

realitatea

Rapperul T. I. își duce anual fiica la ginecolog pentru a fi sigur că mai e virgină

Andreea Damian

Scrie un comentariu