Tabu
LIFESTYLE What's hot

SOCANT! Georgiana se droga? Noua ipoteza in cazul mortii fetei frumoase din Centrul Vechi / FILMUL complet al ultimei nopti

SOCANT! Povestea tinerei chelneriţe din Centrul Vechi, care a murit după ce ar fi băut un cocktail ucigaş, pare desprinsă dintr-un scenariu morbid de film. Georgiana Ispas, care avea doar 24 de ani, nu dădea semne că va ajunge vreodată să-şi înece amarul într- un pahar cu substanţe toxice.

Moartea şocantă a tinerei din Bragadiru, Ilfov, ce muncea să-şi câştige pâinea, a cernit sufletele părinţilor şi surorii sale căreia Dumnezeu i-a smuls jumătatea. Un înger de fată, cu zâmbetul şăgalnic mereu pe chip, Geo, aşa cum o alintau prietenii, pare să fi căzut victimă unor dezamăgiri în dragoste, în care pretendenţii nu apelau la vorbe frumoase îmbrăcate cu atingeri tandre, ci se gândeau doar la avansuri sexuale. Ghinionul pare să fi dat mâna cu moartea hâdă duminică noaptea, atunci când Georgiana Ispas se afla la serviciu, făcându-i tura altei colege. Nimeni nu bănuia însă ce se ascunde, de fapt, în spatele măştii unei fiinţe gingaşe, care se făcea plăcută la tot pasul. Ultimul clip video, trist de altfel, postat pe pagina ei de Facebook, cât şi mesajul “Ţi-a expirat timpul!” par să spună totul despre starea ei psihică.

Unul dintre angajaţii de la localul din Centrul Vechi a povestit, în exclusivitate pentru ziarul Libertatea, filmul tragediei, ultimele ore din viaţa chelneriţei răpuse de cocktailul ucigaş.

Ora 18.00. Georgiana intră în tură la club. Totul decurge normal, clienţii vin, sunt serviţi, atmosfera e destinsă. Orele trec, iar totul pare că este în regulă

Ora 1.00. Tânăra se retrage pe holul de la baia localului şi, preţ de vreo jumătate de oră, rezemată de perete, vorbeşte la telefon şi prin mesaje cu cineva. Colegii o văd, dar nimeni nu aude ce discuţie se poartă şi cine e la capătul celălalt al firului.

Ora 1.30. Tinerii se distrează pe terasa clubului. Unii îi fac cu ochiul Georgianei şi chiar o invită să bea ceva cu ei. Fata refuză politicos şi îşi vede în continuare de treabă. Ora 2.50. Tânăra postează un videoclip trist pe pagina personală de Facebook, iar un băiat apreciază postarea.

Ora 3.30. Georgiana îşi vede mai departe de treabă, servind clienţii la mese. Tânăra acceptă invitaţia unor tineri de a bea ceva cu ei. Dar în numai jumătate de oră ceva se schimbă. Tânăra nu e în apele ei.

Ora 4.10. Geo pare ameţită şi, la un moment dat, se prăbuşeşte. Colegii îi sar în ajutor şi cheamă ambulanţa.

Ora 4.15. Medicii îi acordă primul ajutor, o resuscitează, îi pun o perfuzie şi o duc spre Salvare. Fata pare să-şi fi revenit, e conştientă.

Şocul avea să vină peste puţin timp, atunci când, interesându-se de soarta ei, colegii de la local află că Georgiana şi-a dat ultima suflare în braţele medicilor. Un stop cardio-respirator i-a închis ochii pentru totdeauna. Înainte să se prăpădească, chelneriţa apucă să discute cu doctorii care încercau din răsputeri s-o salveze. Pe foaia de observaţie a personalului medical apare negru pe alb faptul că fata a recunoscut că a luat singură cocktailul care, până la urmă, s-a dovedit a fi fatal. În altă ordine de idei, sora ei, Florina, le-ar fi mărturisit anchetatorilor că Geo mai obişnuia din când în când să apeleze la substanţe interzise. Mai mult, tânăra le-ar fi spus amicelor ei de la club că, tot mai des, o bate gândul sinuciderii. Nimeni nu a crezut însă, vreodată, că Georgiana şi-ar putea duce planul la bun sfârşit. Practic, acum se conturează două ipoteze. Anchetatorii vor stabili dacă a fost vorba despre o supradoză pe care fata a luat-o singură sau a fost “ajutată”.

Tânăra a fost înmormântată ieri, lângă Bucureşti

Georgiana Ispas a fost condusă ieri de prieteni şi de familie pe ultimul drum. Slujba de pomenire a avut loc la o biserică din oraşul Bragadiru, acolo unde locuia, iar înmormântarea, la un cimitir din oraşul Măgurele, de lângă Bucureşti. Rupţi de durere şi cu feţele pline de lacrimi, părinţii şi-au jelit întruna fata. Mama tinerei nu s-a dezlipit de coşciug, iar când sicriul a fost băgat în groapă, ea a fost la un pas să leşine. Femeia este încă în stare de şoc. Nu poate înţelege cum frumuseţea ei de fată a murit la o vârstă atât de fragedă
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Instagram îi întreabă mai nou pe agresori: “Ești sigur că vrei să postezi asta?”

realitatea

Andreea Banica, in doliu! Dupa moartea parintilor, pe ea o iubea cel mai mult

Cainele lui Jean Constantin, vagabond in portul Constanta!

realitatea

Șapte lumi, o planetă: serialul „superb” despre natură primește recenzii de cinci stele

realitatea

E o pasăre? E un delfin? Nu! E Iulia Mladin pe flyboard!

Incredibil! Un roman celebru a divortat dupa 17 ani!

Scrie un comentariu