Tabu
Image default
lifestyle

Spectacular, Spectacular! Radu Afrim inovează Gala Tânărului Actor

Printre puţinele instrumente de promovare pe care le are un tânăr actor, proaspăt absolvent de facultate, în această lume obsedată de staruri, se numără şi HOP aka Gala Tânărului Actor, competiţia de vară a UNITER-ului unde, timp de o săptămână, junii aspiranţi la graţiile Thaliei se adună la malul mării şi susţin diverse probe pentru a-şi demonstra aptitudinile.

În 2008, când încă puteam fi şi eu considerată tânără :), am participat la acest concurs şi m-a întristat senzaţia de desuetitudine pe care o transmiteau deopotrivă spaţiul de joc – Casa de Cultură din Mangalia – cât şi modul în care erau gândite probele, organizarea şi comunicarea.

Anul ăsta, însă, UNITER a decis să revoluţioneze tot ce însemna Gala Tânărului Actor şi, pentru asta, a apelat la omul care reprezintă chintesenţa inovaţiei în teatrul românesc: regizorul Radu Afrim. Acesta a modificat conceptul de bază al evenimentului, propunând noul slogan “Anul acesta, purtăm Spectaculosul!”

S-a renunţat la Casa de Cultură, în favoarea unui spaţiu nou şi ofertant: Vox Maris Grand Resort din Costineşti.

Iar propunerea cea mai tentantă a atrăgătorului roşcat, adresată celor 47 de tineri selectaţi cu atenţie, ca boabele de cafea din reclame, este: 3 minute de celebritate. Pe lângă alte probe, concurentul trebuie să-şi aleagă vedeta preferată şi să-şi creeze un recital de trei minute – în pielea ei.

Rezultatul? Ai întâlnire la Costineşti cu Johnny Depp, Woody Harrelson, Renee Zellweger, Jim Carrey, Liza Minnelli, Amy Winehouse, Margareta Pâslaru, Charlie Chaplin, Tom Hanks, Alan Cumming şi mulţi alţii. Între 4 şi 8 septembrie 2013.

Foto: Cosmin Bumbuţ.

ARTICOLE SIMILARE

It-™s complicated. Așa cum a fost, este și probabil o să mai fie .

realitatea

Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

AKCENT se rupe-n bucati! CAUZA: banii!

Andreea Marin si Dan Negru, sot si sotie? Iata dovada! (VIDEO)

GINA PISTOL se desparte de fotbalist!

Mr. Nobody – Prezicerea viitorului e o boală care se ia

realitatea

Scrie un comentariu