Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Milla Jovovich s-a născut pe 17 decembrie 1975 în Kiev, Ucraina. Åži-a început cariera de model la vârsta de 11 ani, când a fost descoperită de Richard Avedon în timpul unei campanii pentru L’Oreal. Au urmat apoi contracte cu Banana Republic, Christian Dior, Donna Karran și Versace.

Filmul care a făcut-o celebră în toată lumea a fost The Fifth Element unde a jucat în compania lui Bruce Willis. A urmat apoi seria Resident Evil, datorită căreia a fost numită de VH1, Regina bătăii.

ARTICOLE SIMILARE

Robin Thicke și Pharrell Williams vor plăti 5 milioane de dolari daune în cazul Blurred Lines

realitatea

Elisabeth Banks dă vina pe bărbați pentru eșecul de box office al filmului ei, Charlie’s Angels

Andreea Damian

Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie

realitatea

Lansare atipică pentru Wonder Woman 1984

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

AVON intră în Cartea Recordurilor

1 comentariu

alicialove23 30 December 2009 at 18:07

([email protected])
My name is alicia, i saw your profile today and became intrested in you, i will also like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you my picture for you to know whom i am.Here is my email address ( [email protected]) i believe we can move from here.I am waiting for your mail . Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.
Yours Love
alicia [email protected]

([email protected])
Numele meu este Alicia, am văzut profilul dvs. de astăzi și a devenit interesati în voi, voi vrea de asemenea să te cunosc mai bine, vreau să trimiteți un e-mail pentru a-mi astfel încât să pot trimite poza mea pentru tine să știi cine sunt eu. Aici este adresa mea de e-mail ([email protected]) cred că putem trece de la here.I sînt așteptare pentru dvs. de mail. Amintiți-vă de la distanță sau de culoare nu contează, dar probleme de dragoste foarte mult în viață.
Al tău Love
[email protected] Alicia

Răspunde

Scrie un comentariu