Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Milla Jovovich s-a născut pe 17 decembrie 1975 în Kiev, Ucraina. Åži-a început cariera de model la vârsta de 11 ani, când a fost descoperită de Richard Avedon în timpul unei campanii pentru L’Oreal. Au urmat apoi contracte cu Banana Republic, Christian Dior, Donna Karran și Versace.

Filmul care a făcut-o celebră în toată lumea a fost The Fifth Element unde a jucat în compania lui Bruce Willis. A urmat apoi seria Resident Evil, datorită căreia a fost numită de VH1, Regina bătăii.

Articole asemanatoare
Uma Thurman este noua imagine pentru Calendarul Campari 2014
Milla Jovovich pledeaza pentru drepturile gay-ilor si lesbienelor
Sarbatoritul zilei de 28 februarie
Sarbatoritul zilei de 27 ianuarie

1 Response

 1. alicialove23

  (missaliciaharry4u@yahoo.com)
  My name is alicia, i saw your profile today and became intrested in you, i will also like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you my picture for you to know whom i am.Here is my email address ( missaliciaharry4u@yahoo.com) i believe we can move from here.I am waiting for your mail . Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.
  Yours Love
  alicia missaliciaharry4u@yahoo.com

  (missaliciaharry4u@yahoo.com)
  Numele meu este Alicia, am văzut profilul dvs. de astăzi și a devenit interesati în voi, voi vrea de asemenea să te cunosc mai bine, vreau să trimiteți un e-mail pentru a-mi astfel încât să pot trimite poza mea pentru tine să știi cine sunt eu. Aici este adresa mea de e-mail (missaliciaharry4u@yahoo.com) cred că putem trece de la here.I sînt așteptare pentru dvs. de mail. Amintiți-vă de la distanță sau de culoare nu contează, dar probleme de dragoste foarte mult în viață.
  Al tău Love
  missaliciaharry4u@yahoo.com Alicia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   <1 min
1