Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 10 martie

Sharon Stone s-a născut pe 10 martie 1958 în Meadville, Pennsylvania. Încă de mică Sharon Stone s-a dovedit a fi extrem de inteligentă, iar profesorii au încurajat-o să participe la un program de genii care terminau studiile într-un timp mai scurt. Mulți ani mai târziu, Stone a fost inclusă și pe lista celebrităților celor mai inteligente de la Hollywood, cu un IQ de 157.

Înainte de a deveni vedetă, Sharon a lucrat într-un fast food, apoi a intrat în lumea modei unde s-a împrietenit cu Michelle Pfeiffer, după care a jucat în musicalul "Pe Aripile Vântului". Primul ei succes a venit abia  în 1990, odată cu rolul din "Total Recall" unde a fost partenera lui Arnold Schwarzenegger. E adevărat, nu talentul actorices a propulsat-o, ci felul în care arăta.

Stone a devenit o celebritate mondială peste noapte datorită filmului "Basic Instinct". Ce e demn de remarcat este faptul că rolul respectiv a fost inițial refuzat de Geena Davis, Michelle Pfeiffer, Meg Ryan, Melanie Griffith, Kelly Lynch, Jennifer Jason Leigh și Julia Roberts care nu aveau chef să se dezbrace atât de mult. De la "Basic Instinct" încoace Stone a jucat în mai multe filme de succes printre care și "Casino" care i-a adus o nominalizare la Oscar.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 16 iunie

realitatea

Bridgerton | Netflix lansează primele imagini din sezonul 2

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Lana Del Rey o invită Azealia Banks să se bată la propriu și toată lumea e șocată

realitatea

Galateea Contemporary Art ⎥ Multă culoare și ceva geometrice

Ciocîrlan

Netflix | Ce vedem nou în mai

Andreea Damian

Scrie un comentariu