Tabu
Image default
CULTURE What's hot

BIANCA: Cat e amenda pe care o va plati ANTENELOR!!!

Bianca a rămas şi fără prietenul ei, fotbalistul Adi Cristea, cu care s-a certat după ce a răsuflat ştirea că au petrecut un weekend la Paris, şi fără soţul ei, Victor Slav, care a depus deja cererea de divorţ. Şi pe plan financiar se anunţă o gaură cât casa în buget, fiindcă vedeta a încălcat grav contractul de exclusivitate cu Antena 1, în care era avertizată că n-are voie să treacă pe la alt post TV, indiferent de motiv.

Copleşită din cauza problemelor pe plan sentimental, ea a simţit nevoia să-şi strige în gura mare disperarea, astfel că a acceptat toate invitaţiile la emisiunile de divertisment de la posturile concurente. Acum, roşcata este bună de plată, iar suma, de 50.000 de euro, este de-a dreptul uriaşă. Dacă Antena 1 se va ţine de capul ei ca să-i aplice amenda, Biancăi Drăguşanu nu-i rămâne decât să plătească pentru gafă din banii pe care i-a câştigat la nuntă, dacă nu cumva i-a cheltuit deja. Dar ei nu îi stă acum mintea la asta, concentrându- şi mai degrabă atenţia pe o împăcare cu Victor, bărbatul pe care continuă să susţină că-l iubeşte ca-n prima zi.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bianca-dragusanu-victor-slav-amenda-bani-antena1-482806.html#ixzz2tvrCIdjz

ARTICOLE SIMILARE

MNAC | Sezonul expozițional de primăvară-vară 2021

Andreea Damian

Aceste clişee ne dor (14) – “Refacerea vieţii”

Trei lei pe o plajă: o sculptură tristă pentru epoca Brexit-ului

realitatea

Miley Cyrus își vinde noul album împreună cu un prezervativ

Andreea Damian

Marturia mamei copilului pe care il are iubitul american al ANDREEI BALAN

Amy – Beyond the Stage | Expoziţie dedicată lui Amy Winehouse la Londra

Andreea Damian

Scrie un comentariu