Tabu
lifestyle

Starbuck și trend-ul inseminării artificiale la Hollywood

Joi seară, la Cinema Studio, a avut avanpremiera comedia Starbuck, un film canadian despre un donator de spermă care s-a trezit la maturitate cu 533 de copii necunoscuţi rezultați în urma inseminărilor artificiale, plus unul proprietate personală.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu TVR2. A vorbit despre film Raluca Belciu, prezentatoare la “Ora de știri”, apoi i-a urmat la microfon domnul Kevin Gilhooly, consilier la Ambasada Canadei la București. (Imagini de la avanpremiera de joi seară, Starbuck în parteneriat cu TVR2, puteți găsi pe pagina Facebook a TVR2.)

Inseminarea artificială, trend la Hollywood din 2010

Cu trei ani în urmă, în vara lui 2010, trei filme importante lansate pe marile ecrane în SUA aveau ca temă inseminarea artificială. Avînd în vedere succesul înregistrat, criticii au stabilit de comun acord că, fie coincidență sau nu, acesta poate fi catalogat ca trend în cinematografie pentru anul 2010. Filmele respective erau The Kids Are All Right, The Back-up Plan și The Switch. Toate trei au rulat și în cinematografele de la noi.

Ken Scott, regizorul și tatăl a trei copii

Într-un interviu, regizorul Ken Scott spunea: “Am scris scenariul lui Starbuck împreună cu Martin Petit. Eu am trei copii, el are de asemenea copii, așa că amîndoi avem impresia că sunt multe de spus despre cum e să fii tată. Am senzația că a fi tată în zilele noastre este mult diferit față de acum cîțiva ani. Cu siguranță nu am fi putut face un astfel de film în urmă cu, să zicem, 15 ani. De fapt, asta explorează și filmul: cum e să fii tată în zilele noastre.” (http://moviefarm.co.uk/2012/11/15/interview-with-starbuck-director-ken-scott/)

Starbuck, în cinematografe

În prima săptămână, Starbuck rulează, în Bucuresti, la cinematografele Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni (AFI) și Sun Plaza, The Light Cinema, Movieplex Cinema Plaza, cinema Studio, Noul Cinematograf Al Regizorului Roman (NCRR), cinemateca Union, Elvira Popescu. În Cluj, la CinemaCity și Cinema Victoria, și la Ploiești, la CinemaCity. Programul proiecțiilor Starbuck pe site-ul Cinemagia.ro.

Starbuck este o producţie canadiană în regia lui Ken Scott, iar personajele principale sunt: Patrick Huard (în rolul lui Starbuck), Julie LeBreton şi Antoine Bertrand.

Pelicula a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto 2011, unde a câştigat “Premiul publicului”. Acelaşi trofeu l-a obţinut şi la Festivalul Internaţional de Film de la Palms Springs (SUA), în 2012. Tot Starbuck a fost cel care a închis Festivalul de Film Transilvania TIFF, ediţia din 2012.

ARTICOLE SIMILARE

Reactia incredibila a unui tigru cand un bebelus se apropie de el (FOTO)

Plan B Stay Too Long

realitatea

E oficial: Femeile, mult mai bune la volan decât bărbaţii

Angelina Jolie l-a prins pe Brad Pitt în pat cu dădaca

realitatea

Mica de la “Abracadabra” a murit!

Axl Roses își atacă fanii

realitatea

Scrie un comentariu