Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ştefan Bănică Jr. face „cuplu” cu Irina Fodor. Ce emisiune vor prezenta împreună

Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor vor prezenta show-ul Dancing on Ice – Vis în doi.

Nouă celebrităţi au acceptat provocarea Dancing on Ice – Vis în doi şi vor patina cu partenerii lor profesionişti, încercând să impresioneze atât juriul, cât şi telespectatorii.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care sunt gata să facă spectacol pe gheaţă. Emisiunea va debuta sâmbătă, 5 martie.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune şi că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambiţioasă, ţinând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenţii, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulţi ani, iată, în sfârşit, o emisiune live, cu totul altceva faţă de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare şi responsabilitatea asemenea. Şi, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoţii. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, spune Ştefan.

„Proiectul ăsta e copleşitor, este frumos şi …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm şi în acelaşi timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să îşi găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, şi am încredere că o vor face, poveştile care se vor spune pe gheaţă vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ştefan este pentru mine o onoare şi o responsabilitate în aceeaşi măsură, având în vedere experinţa lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povesteşte Irina.

ARTICOLE SIMILARE

RECENZIE: lipsa feminismului din feministul Chilling Adventures of Sabrina

Dora Constantinovici

Desert de toamna – galuste cu lamaie

realitatea

Revenirea triumfală a permanentului

Andreea Damian

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

A murit „mama telenovelelor”!

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Ela Craciun ieşirea din izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu