Tabu
Image default
lifestyle

SUFLETE DE AUR – STELE PENTRU O VIATA DE COPIL

Marii actori ai scenei romanesti Horatiu Malaele, Rodica Mandache, Medeea Marinescu, Marius Manole si Andreea Ibacka, secondati de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sarbu, Ciprian Parghel si Anuta Arghiroiu & Balkanik Band inchid stagiunea de anul acesta a Teatrului National din Bucuresti cu un spectacol de gala, spectacol special conceput pentru a ajuta un copil.

Artistii au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul unei fetite careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata. Sambata, 22 iunie, de la ora 20.00, va asteptam in Sala Mare, care se deschide in mod exceptional pentru un spectacol care va celebra solidaritatea umana: cu cele mai inspirate versuri si muzica buna, de la jazz, ento-jazz, samba, la bossa nova, blues, tango sau muzici din Bucureștiul interbelic, pana la experimente acustice inedite, în proiecte consacrate, care au atins excelența.

Vom urmari spectacolul de pe scena cu bucurie in suflet, amintindu-ne de cei care sunt obligați, uneori, să zâmbeasca avand lacrimi în suflet… Asa isi incepe fiecare zi Daniela Costache, o fetita de sapte ani și opt luni, care înfruntă o cumplită încercare: in decembrie 2012 a fost diagnosticată cu cea mai gravă formă de cancer osos, Sarcom Ewing. Daniela nu se mai poate juca cu copiii prin parcuri, nu mai poate alerga pe alei, nu mai poate învăța abecedarul si nici nu-si mai poate prinde parul în codite. Iepurasii si ursuletii de plus ii inseninează zilele de spital. Nu mai are nici bucle, nici pampoane, ci isi ascunde in perne capul neted, rezultatul dureroaselor sedinte de chimioterapie. Si zambeste. Daniela are sanse sa traiasca. Dar are nevoie de noi, cei care, din omenie și din compasiune, i-am putea oferi cel mai frumos dar: viata. In incercarea de a strange suma care să salveze un suflet, va asteptam sa incepeti vara la Teatrul National din Bucuresti, pentru ca apoi sa puteti pleca in vacanta cu sufletul inspirat de fapte bune.

Pret Bilete:
Cat VIP – 55 lei
Cat 1 – 45 lei
Cat 2 – 30 lei

Biletele pentru spectacolul “Suflete de Aur – Stele pentru o viata de copil” se gasesc la casieria TNB, Unirea Shopping Center (parter si etaj 2), casa de bilete a Salii Palatului, în oficiile Poștei Române si in magazinele INMEDIO semnalizate Bilete.ro și online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro și vreaubilet.ro si www.bilete.ro .

Povestea Danielei pe Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=3_nx4eEBCPM&sns=fb&noredirect=1

Pagina eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/124027051136589/
Pagina Danielei Facebook:
https://www.facebook.com/mariana.costache.733?fref=ts

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Pariul cititoarelor Tabu.ro la Oscar

realitatea

Jasmuheen, femeia care NU A MAI MANCAT NIMIC de 20 de ani

Justin Bieber, BATUT pana la sange de Michael Madsen (VIDEO)

Viitorul lui Paris Hilton, distrus de înregistrarea cu ea făcând sex- VIDEO

realitatea

Ghici cine își ține băiețelul în brațe

realitatea

Flight si Denzel Washington in format DVD si Blu-ray™

Scrie un comentariu