Home > Agenda > stiri > “Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!

Jungla, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar cateva dintre coordonatele care descriu cel mai asteptat show live din Romania – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

PRO TV va trimite 12 vedete din Romania in Africa de Sud, unde isi vor infrunta limitele fizice si psihice, in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei. In curand, telespectatorii vor descoperi cine va infrunta jungla si cum vor reactiona concurentii in conditiile neprielnice din Africa de Sud.

Imediat ce au ajuns in tabara speciala din jungla, parcursul celor 12 celebritati va fi hotarat numai de publicul de acasa, din Romania. Fiecare va trebui sa ii convinga pe telespectatori ca merita sa ramana in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei.

Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competitie si cine va fi castigatorul primului sezon al celui mai spectaculos si asteptat reality show – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Articole asemanatoare
boala
Medicii sunt îngrijorați: o boală produsă de un gândac provoacă infarct
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes
Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud
Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor

2 Responses

  1. Pingback : “Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV! | Femininne

Comenteaza acest articol

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!

by   1 min
2