Home > concurs > Tabu caută designer

Tabu caută designer

Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți pui creativitatea la treabă, să ne trimiți o schiță în fiecare lună de concurs pe adresa concurs@tabu.ro și noi o vom posta pe site-ul www.tabu.ro, la sectiunea CONCURS/ TABU CAUTĂ DESGINER.
Desenele câștigătoare vor deveni creații vestimentare și vor apărea în numărul de decembrie al revistei Tabu.

Concursul se va desfășura timp de trei luni, începând cu 1 iulie și până pe 30 septembrie, iar fiecare lună de concurs va avea o temă diferită. Pentru ca participarea să fie validă, fiecare concurent trebuie să trimită o schiță lunar, să respecte tema dată și să fie membru al comunității Tabu.ro.
E-mail-ul de participare trebuie să conțină o fotografie a schiței, datele personale, de contact și username comunitate Tabu.ro

La încheierea concursului, participanții vor fi trimis trei schițe, reprezentând trei ținute diferite. După încehierea concursului, un juriu specializat va decide care sunt schițele câștigătoare.

Prima lună de concurs se desfășoară în perioada 01 iulie-01 august, iar tema dată este: ținuta de coktail.

Pentru ca schița trimisă de tine la adresa concurs@tabu.ro să aibă și mai multe șanse de reușită, învită-ți prietenii să o voteze. Juriul va ține cont și de părerea utilizatorilor. Cea mai votată schiță într-o lună, va primi un premiu surpriză.

VEZI SCHIÅ¢ELE ÎNSCRISE ÎN CONCURS

Citește regulamentul de participare


Loading...

12 Responses

 1. AndraKFK

  In regulament se mentioneaza ca la trimiterea mailului de participare trebuie sa precizam echipa pe care o reprezentam.Nu inteleg la ce echipa se face referire.Ma puteti ajuta?
  Multumesc

 2. adriana21

  buna! este o problema in primul rand cu schita trimisa de mine..dar vad ca si la ceilalti e valabil..imaginea nu se vede prea bine, este in ceata..este din cauza rezolutiei? am trimis din nou mail cu aceeasi poza dar cu rezolutie mai mare dar si cea trimisa anterior era foarte clara…

 3. JEANINNA

  1. Manechinelor mele nu li se vad picioarele si eu am dat importanta si incaltamintei, le-am facut pantofi fff. frumosi, sa nu-si inchipuie cineva ca picioarele lor nu mi-au incaput pe hartie, solicit reintroducerea schitei, in intregime, va rog!!!
  2. A mai intampinat cineva problema mea: timp de doua zile n-am putut fi votata, eu insami am incercat de pe mai multe calculatoare, primind doar “Multumim si atat!”

 4. latcuandra

  am o intrebare….se poate sa mai particip la concurs daca trimit schita pentru a doua tema de concurs, din a doua luna, pentru ca doar recent am aflat de acest concurs si presupun ca nu se mai poate trimite pentru prima luna, va rog sa ma lamuriti, ca as vrea si eu sa particip.mulumesc.

 5. amanda

  Ma bucur foarte mult ca realizati astfel de concursuri! Este o initiativa foarte buna de a descoperii noi talente….si din cate vad sunt ff multe…
  Sunt foarte curioasa cine face parte din juriu ?…

 6. anitadivat

  Buna!

  In primul rand mersi pt. voturi. Am o intrebare catre organiatori: se stie aproximativ cand va avea loc workshop-l in septembrie? Va rog un raspuns cat de repede se poate sub orice forma! Multumesc anticipat!

Comenteaza acest articol

Tabu caută designer

by realitatea   1 min
12