Home > Fashion > TAMARA DESIGN LANSEAZĂ COLECȚIA IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE

TAMARA DESIGN LANSEAZĂ COLECȚIA IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE

Tamara Design (www.tamara.ro), brand de bijuterii premium, importator exclusiv în România al brandurilor internaționale Michal Negrin, Konplott/Miranda Konstantinidou și creator al colecțiilor de bijuterii unicat MY Tamara și Solo Line, anunță lansarea colecției IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE, o sinteză a celor mai romantice bijuterii din cele patru colecții Tamara Design

Colecția IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE, aduce în prim plan o line coloristică diversă, cu accent pe nuanțe vii și strălucitore, dar și bijuterii în culori estompate care permit focalizarea atenței asupra formei. Cristalele swarovsky montate în baie de bronz și pietrele semiprețioase montate în argint sunt menite să scoată în evidență femeia puternică, dar pasională și conștientă de propria feminitate.

“Am pornit de la premisa că femeile trebuie să fie autentice și să își poată exprima liber și clar sentimentele, gândurile și opiniile. Astfel, am conceput o colecție dedicată dragostei, care să exprime  în același timp nevoia de afecțiune și de recunoaștere a femeii puternice“, spune Mihaiela Pop, designer-ul liniei MY Tamara și co-proprietar al Magazinului Tamara.

Aceasta este cea de a doua colecție lansată de Tamara Design în acest an, după linia de bijuterii unicat MY Tamara -Expressing Femininity, expusă în premieră la Amsterdam, în cadrul celei de a 38-a ediție a expoziției de bijuterii Grand Gala de GL și care acum se regăsește pe rafturile buticului Tamara Design din magazinul Mario Plaza.

Buticul Tamara Design, fondat în București în anul 2005, este unicul importator în România al brandurilor internaționale Michal Negrin și Konplott și creator al brandurilor proprii MY Tamara și Solo Line.

Brandul propriu, MY Tamara, este compus exclusiv din piese unicat, realizate manual în atelierul Tamara. Bijuteriile din acestă colecție îmbină pietre naturale, perle și cristale cu ornamente din argint. Caracteristica principală a liniei MY Tamara este aceea că bijuteriile pot fi realizate și personalizate la cerere.

Articole asemanatoare
bijuterii
Cea mai periculoasă modă în rândul tinerelor: își pun bijuterii în ochi
Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant
Un nou magazin Amazing Jewelry, din decembrie, in Bucuresti Mall
Importanta bijuteriilor pretioase in construirea unei tinute perfecte

Comenteaza acest articol

TAMARA DESIGN LANSEAZĂ COLECȚIA IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE

by   1 min
0