Home > Lifestyle > Stiri > TANIA BUDI l-a cucerit pe fostul iubit al Biancai Dragusanu / Ce contin FOTO compromitatoare?

TANIA BUDI l-a cucerit pe fostul iubit al Biancai Dragusanu / Ce contin FOTO compromitatoare?

Ceea ce se banuia acum a fost onfirmat: Tania Budi chiar i l-a “furat” pe Adi Cristea Biancai Dragusanu. Fotbalistul – ajuns, intre timp, rezerva la Petrolul – se poarta romantic cu frumoasa blonda si ii aduce flori in fiecare seara, iar duminica s-a afisat cu ea la nunta Deliei Matache. In replica, Bianca ameninta cu dezvaluiri si cu foto compromitatoare (aparent, niste nuduri) trimise pe telefon de Tania fotbalistului, alintat de noua iubita “Baby”. Tania, insa, neaga existenta acestor imagini..,

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

1 Response

  1. ionut

    bv tania ai facuto de kkat pe bianca a ramas cu buza umflata …ce ma supara ca te face batrana, so vedem si pe ia la 44 de ani plina de silicon cum va arata…

Comenteaza acest articol

TANIA BUDI l-a cucerit pe fostul iubit al Biancai Dragusanu / Ce contin FOTO compromitatoare?

by   <1 min
1